MIGRENA-POMOC

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nesanica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 4:55 am

MIGRENA-POMOC

Post od nesanica »

CAO.DEVOJKA MI IMA MIGRENU JOS OD PUBERTETA.SADA IMA 29 GOD. I NAPADI SU CESCI I JACI NEGO IKAD.U NAJBOLJEM SLUCAJU JEDNOM SEDMICNO.NESNOSAN BOL,POVRACANJE ITD.NE REAGUJE VISE NA AVAMIGRAN NITI IKAKVE SLICNE LEKOVE.CUO SAM DA LJUDI KOJI IMAJU NJEN STEPEN NAPADA KORISTE BOTOKS AMPULE.DA LI NEKO ZNA POMAZU LI?I IMA LI NEKIH NE ZELJENIH DEJSTAVA?
Memo
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 3:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

migrena

Post od Memo »

Cao,
Ja nisam ljekar, ali se borim sa migrenom jos od puberteta.
Svi u mojoj porodici sa tatine strane imaju migrenu.
Nekako sam uspjela nabaviti tablete Excedrin iz USA i one mi strasno pomazu, ali samo u ublazavanju boli, ne i u otklanjanju uzroka boli.
Medjutim, otkako sam pocela (od januara ove godine) ici na aerobik, znaci vjezbati, glavobolje su sve rjedje i rjedje. Bilo mi je bolje i kada sam prije nekoliko godina isla na Yogu.
Ja sam to povezala sa svojim problemima sa kicmom (imam "malo spondiloze" i diskopatije hehh kako mi rece ljekar i uputi me na fizikalnu terapiju), mozda ne bi bilo lose da pregleda kicmu i ako je do toga, da radi vjezbe.
To je neko moje misljenje, odnosno iskustvo, ali bi najbolje bilo da ode ljekaru.
zorozoro
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Feb 26, 2005 3:10 pm

Post od zorozoro »

Cao,
i ja imam problem sa migrenom mada redje.
Pomaze mi jedino Avamigran i Bensedin od 2 mg sli samo ako ih popijem tog momenta kada osetim neke promene.Uglavnom pocne treperenje pred ocima pa ide dalje...Uvek te lekove nosim sa sobom jer samo ako ih odmah uzmem stopiram sve.Ako ne pomogne onda u roku od 30 min.popijem jos jedan Avamigran i nemam jake bolove, ni mucninu.Jeste da me sve to slomi i naredni dan se osecam "kao prebijena" ali nema neizdrzivih bolova.Imam 35 .g i u zadnje vreme ti napadi su se proredili,mozda 3-4 godisnje.
emanuela
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 11, 2005 12:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od emanuela »

Meni je pomogao lijek Doleksan,biljni,super je ima ga u apotekama
Obsi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Maj 02, 2005 2:44 pm

Post od Obsi »