Masturbacija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
mmmmm
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 30, 2009 9:52 am

Masturbacija

Post od mmmmm »

Do pre godinu i po bio sam u vezi sa jednom devojkom (godinu dana) i za vreme seksa nisam nikako mogao da ejakuliram, iako je erekcija uvek bila na nivou, i sve bi to trajalo dok njoj ne pocne da bude problem. Ne znam da li je to mozda posledica nekog podsvesnog straha, preteranog razmisljanja ili njene nezainteresovanosti da primenjujemo druge poze sem misionarske.
Interesuje me da li je mozda moja masturbacija problem jer nekada imam stvarno veliku potrebu, i mogu da masturbiram po nekoliko dana za redom? Iz napisanog, vidite da sa masturbacijom nemam problem i mogu da svrsim cak i jako brzo...
Na pragu sam nove veze i zeleo bih da znam da li treba da budem zabrinut? Zelim da ovaj put stvarno uzivam, i razvijem stabilnu vezu, a prethodni problem me mao sputava...
Hvala unapred.
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Masturbacija

Post od tamaraft »

Da ne otvaramo iste teme na sto strana, kada nadjesh vremena prochitaj temu u podforumu Seksualnost, Fiziologija seksualnog odnosa!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori