Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
da li bi mogli da mi preporucite neku dijetu da smrsam za 10 dana 8 do 10 kg...stvarno mi je potrebno zbog sporta...ali nisam finansijski sposoban toliko da mogu da kupujem sad te dijetalne hrane :/ ? ? ?
jos jedno pitanje! ... da li postoje vezbe za rast, tj treba mi visina zbog sporta...visok sam 1.71 a potrebno mi je 1.80 da li bi mogli da mi pomognete, npr. neke vezbice ili nesto ? ? ?
Да смршаш 10kg за десет дана?!?!?!?! Заборави. Може наравно, али после нећеш бити за спорт нити за нешто друго - ако преживиш.
Не постоје вежбе за раст. Шта мислиш, да ли би Славнић и многи други остали онако мали да се од кошарке расте? Растезање може да помогне, али занемарљиво.
То што се мисли да се расте од кошарке је само зато што у кошарци остану само они који су високи. Били би толики и да нису тренирали кошарку. Сећаш ли се Тајрона Богса од 156cm?
ne igram ja kosarku, vec fudbal i slabo pratim kosarku tako da ne znam bas puno igraca ...znam da je smrt skinuti 10 kg za mesec dana ali bi pristao na sve :@
Nisi krao jabuke i tresnje koliko je trebalo
Treniraj kosarku ili odbojku rekrativno. Vidi da li ti to donosi koji cm vise. Inace, ako porastes za tih 10 cm onda ne moras da smrsas.
Sam biras
Nisi krao jabuke i tresnje koliko je trebalo
Treniraj kosarku ili odbojku rekrativno. Vidi da li ti to donosi koji cm vise. Inace, ako porastes za tih 10 cm onda ne moras da smrsas.
Sam biras
Ја сам довољно порастао.
Напомена: јабуке и трешње треба да се краду са дрвећа, а не из корпи и тезги са пијаце.