Lopatom do izlecenja

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Tog Peranovica sektasa bi trebalo za muda obesiti... budala matora...
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Girl, vidi, imamo razlicite pristupe materiji. Ti si buduci medicinski radnik, nadam se uspesan i ti sve devijacije posmatras sa medicinskog aspekta. Kod mene ipak preovladjuje pravni aspekt. Za mene su to klasicni kriminalci, koji ne postuju Zakone (nabavljaju nelegalne supstance i koriste ih u najmanju ruku...). One koji nisu puno ogrezli u kriminalu treba leciti, prihvatam i Drajzerovu i popa Baneta, pa trebalo bi ipak neku statistiku izvuci iz poslovanja obje Ustanove i naci kompromis metoda!
Svakako onda se i masovnom ubici koji je pobio one silne ljude za krivicu moze pripisati stanje psihoze, ali je on za mene klasican masovni ubica cije je zlodelo dokazano i treba da odsluzi najstozu kaznu. Ili onaj koji je silovao dete... naravno i on bi trebao neciji pacijent, sigurno to nije uradio jer je "u vinklu" sto ne znaci da nije zasluzio najtezu kaznu i da tu lekari treba puno da se petljaju, vec iskljucivo policija i sudstvo! Lekari treba da lece i deluju preventivno.

Girl, jesi li nekad prisustvovala procesu reprogramacije?

Imam jedno pitanje i za Admina koji zna da mi PHP nije stran pojam. Kako neko bre sa 94 posta mozer biti STALNI CLAN :lol: :lol: :lol:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ka1 napisao:Tog Peranovica sektasa bi trebalo za muda obesiti... budala matora...
Pa sto ne dodjes i ne obesis ga budalo nedorasla? NAravno, prvo ga trebas uhvatiti za testise ( rec muda se na mojim formima ne tolerise)!
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

Kriminalci su dileri i sa njima se treba obracunati a narkomane LECITI i to u bolnicama a ne kod biznispopova
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Herman Hese napisao:Kriminalci su dileri i sa njima se treba obracunati a narkomane LECITI i to u bolnicama a ne kod biznispopova
Hermane, ali kod ovog popa se lece, veruj mi vodio sam dvojicu i sad su relativno normalni! Sta ti mislis ko je ovu pricu snimio, neko debelo placen od narko lobija! U Crnoj Reci ni ja ne vadim mobilni iz dzepa! Sve je konstruisano bre u korist narko lobija.
Herman Hese
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 23, 2009 7:05 pm

Post od Herman Hese »

E to je vec druga prica ali po meni je takav nacin surov
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Jbg, neznate citati izmedju redova, pa moram pustiti pesmicu:

http://www.youtube.com/watch?v=U2_Q0Jy34Jc

Zbilja ne da, ali voli da proda!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Herman Hese napisao:E to je vec druga prica ali po meni je takav nacin surov
Drug moj, jesi li ikad vidio kako izgleda kockar ili narkoman nakon uterivanja duga??? To je brutalnost, a ovo je iskreno bio obican sparing, sa laganim udarcima, gde je cilj bio dokazati ko je gazda! Veruj mi da ni ti ni ja ni pola ovih sto pricaju o brutalnosti zajedno ne bismo na nogama docekali toliko ozbiljnih udaraca! Ovo je bilo samo dovodjene u sistem hijerarhije, bukvalno da se vidi ko je gazda! Da te bilo ko ovakve konstitucije udari 3 puta kako treba, bio bi na patosu! Analizirao sam snimak x puta, veruj mi ovde je batinanje samo lopatom i zadnja dva udarca, ostalo je zezanje puko i ubijanje psihe.
Sve je golo lupetanje, kakva bre krivicna prijava, narkoman nema ni jedan element telesne povrede koji bi ukazao na mogucnost podizanja krivicne prijave, nema fraktura, nema unutarnjih povreda!
I sam naslov je pogresan, nije ubijan Bog u njemu, vec djavo u njegovoj glavi!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 27, 2005 6:47 pm

Post od girl_from_nowhere »

hunter, aspekt sa kog cu ja posmatrati i baviti se tim problemom ce biti i medicinski ali u veoma znacajnoj meri i pravni :-?
Svakako onda se i masovnom ubici koji je pobio one silne ljude za krivicu moze pripisati stanje psihoze, ali je on za mene klasican masovni ubica cije je zlodelo dokazano i treba da odsluzi najstozu kaznu. Ili onaj koji je silovao dete... naravno i on bi trebao neciji pacijent, sigurno to nije uradio jer je "u vinklu" sto ne znaci da nije zasluzio najtezu kaznu i da tu lekari treba puno da se petljaju, vec iskljucivo policija i sudstvo!
Smatram da poredjenje nije korektno. Ubice, kao i silovatelji su svojim postupcima naudili drugima, dok narkomani samo sebi (oni koji su i drugima ne nalaze se u takvoj ustanovi na lecenju vec zna se gde). Razna psihicka stanja se primenjuju kao olaksavajuce okolnosti prilikom kazni (sa kojima se, da ne bude zabune, potpuno slazem-mislim na kazne) ali daleko od toga da se pustaju na slobodu i lecenje u ustanovama tog tipa.
U svakom slucaju, koliko god oni zgresili i zaglibili, ukoliko postoji mogucnost da se vrate u prethodno stanje, treba im pomoci jer kada se izlece mogu postati podjednako produktivni kao i drugi, "normalni", clanovi drustva. Mozda cak i bolji, sa jednim iskustvom vise :wink:
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

To je brutalnost, a ovo je iskreno bio obican sparing, sa laganim udarcima, gde je cilj bio dokazati ko je gazda!
Ti ljudi dobijaju lopatom po zadnjici, bezbroj udaraca rukama i kolenima u glavu? Jel su to lagani udarci? Jel verujes da ce, svakodnevnim batinjanjem u glavu izaci normalni odande? :evil: Jel moguce da smatras da jedno ljudsko bice zasluzuje takav tretman?

Evo http://www.youtube.com/watch?v=uNdbdJ8Q1tQ

hunter, da li bi dozvolio da ovako "lece" tvoje dete?
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Konacno dolazis na moje' :lol:
Slazemo se u vecini cinjenica, ali me zanima ko je kompetentan da proceni da li je humanija batina ili medikament o kojem ce "Ceda prasak" biti ovisan, ali pod kontrolom. Iskreno, kad imam glavobolju, popijem brufen ili Rapten K, a radije bi primio dve tri lopate a da me glava ne boli, nego li gutao medikamente!
Vratimo se na tvoju tremu za sec. Ti kazes bromozepan, ja kazem pice... Ko je u pravu? Ja, naravno, jer ti za Bromic treba uput lekara, a za pice ne, pice je u tradiciji ovog naroda, ograniceno sa 18 godina starosti i u umerenoj kolicini ga savetuje i konzumira starija skola medicine! Bromic ne, tio je nesto novo! Ja nikada nisam pio lek, osim vrlo kratko vremena sulfasalazin, i jednom mesecno brufen, jer mi glavu ubi glad i spondiloza, siguran sam da ima leka i za to, ali ga nisam nasao na vreme! Ti branis seminarske, sta ce ti bromozepani, aman devojko???

Potraja vise od sekunde :lol: ali ko je kompetentan da presudi ko je u pravu, ti kao covek od struke ili ja koji sam protivnik medikamenata, narocito psihodelika?
Aj sad, opleti, jer ja volim sa pametnim diskutovati, sto znaci da se na komentare pojedinih idiota ovde necu osvrtati :wink: cast demokratama poput Hermana i ostalih koji zele vidjeti i drugu stranu medalje!
girl_from_nowhere
Aktivan član
Aktivan član

Slazemo se u vecini cinjenica, ali me zanima ko je kompetentan da proceni da li je humanija batina ili medikament o kojem ce "Ceda prasak" biti ovisan, ali pod kontrolom.
U humanom drustvu (kakvo trebalo da budemo) batina nije humano resenje. Tu zaista nema sta da se ceni. A narkoman se moze izlaciti na mnogo nacina, od kojih je po meni najvazniji razgovor. Naravno, nakon prevladavanja krize koja moze biti uz lekove a i ne mora.
Vratimo se na tvoju tremu za sec. Ti kazes bromozepan, ja kazem pice... Ko je u pravu? Ja, naravno, jer ti za Bromic treba uput lekara, a za pice ne, pice je u tradiciji ovog naroda, ograniceno sa 18 godina starosti i u umerenoj kolicini ga savetuje i konzumira starija skola medicine! Bromic ne, tio je nesto novo! Ja nikada nisam pio lek, osim vrlo kratko vremena sulfasalazin, i jednom mesecno brufen, jer mi glavu ubi glad i spondiloza, siguran sam da ima leka i za to, ali ga nisam nasao na vreme! Ti branis seminarske, sta ce ti bromozepani, aman devojko??
"Ko je u pravu-ja naravno" Nisam ni sumnjala-da ces to napisati :lol: :lol: :lol:

Ne kazem ja Bromazepam, kazu strucniji od mene :wink: Alkohol kao prvo ne volim (prosto-ne svidja mi se ukus) a kao drugo, kao neko ko ga nikad nije pio, ne znam kako ce na mene delovati i dal cu tamo na seminarskom dobiti provalu smeha, il suza, il nagon da nekog umlatim :lol: Osim toga, zasto da probdim celu noc zbog treme kad mogu da se naspavam i odmorna i sposobnija (pa i u prevladavanju treme, koliko je u mojoj moci!) odbranim taj seminarski. A sto se ostalog tice-alkohol ili lekovi-pa da alkohol valja ne bi od njega organizam dolazio u stanje pijanstva. Ta tvoja logika-malo je u redu, moze se primeniti i na drogu onda? Neke droge (ne mislim na priznate lekove) takodje smiruju, u malim kolicinama, kao i alkohol. A ti, s a druge strane, narkomane koji su takodje poceli sa po malo-smatras sljamom? Zanima me da li i alkoholicare (koji pocnu sa po malo a kasnije ili iz proste zavisnosti ili zbog problema postanu zavisnici-dakle potpuno u rangu narkomana) smatras sljamom?
Ja, naravno, jer ti za Bromic treba uput lekara, a za pice ne, pice je u tradiciji ovog naroda, ograniceno sa 18 godina starosti i u umerenoj kolicini ga savetuje i konzumira starija skola medicine! Bromic ne, tio je nesto novo!
Ako je novo, onda je odmah i lose? Jel imas neku studiju o stetnom uticaju Bromazepama na tremarose?:D
Ti branis seminarske, sta ce ti bromozepani, aman devojko???
Iz istih razloga iz kojih mi ti nudis pice :lol: :wink:
ali ko je kompetentan da presudi ko je u pravu, ti kao covek od struke ili ja koji sam protivnik medikamenata, narocito psihodelika?
A sto mora da se sudi? Ti imas svoje misljenje, ja svoje i mozemo da diskutujemo do u beskraj kad ni ti ni ja ga necemo promeniti i svako ce postupati u skladu s onim sto misli da je ispravno :)
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Poceo bih od pozadi, sto znaci da cu izazvati kritiku javnog mnenja :lol: NAravno da bi trebalo da presudi ono misljenje koje pokazuje ispravnost metoda, bilo tvoje ili moje. U svezi alkohola, jbm li ga neki je kiseo, neki gorak, neki sladak, dok bromozepan nema ni mirisa ni ukusa. Popunjavam praznine analogijom, najopasniji su takvi ljudi, bez mirisa i ukusa, pravno receno, popunivsi praznine analogijom, mislim da je bromozepic gori od najsmrdljivijeg alkohola (ne promovisem ga nikako, a svakako ni bromic.)!
Mico, sta rece???
Neke droge (ne mislim na priznate lekove) takodje smiruju, u malim kolicinama, kao i alkohol.

Zbog ovoga bi mi u najmanju ruku pauzirala godinu dana. Alkohol je Zakonom dozvoljen, a te droge nisu. O Boze, ovo nisam ocekivao od tebe jer te zbilja cijenim!

Alkosi su po meni legalna struktura, koliko je i alkohol legalan. Kad predju granicu, imaju isti tretman kao narkosi! Cinjenica da je ovde alkohol odomacen (sto ne vazi u mnogim provincijama Aljaske - gde samo posjedovanje istog povlaci sankciju), ne daje nam za pravo da sudimo alkosima za njihovu zlu naviku, dok ne pocine prekrsajno ili krivicno delo!
Za Razliku (veliko R) od narkomana koji vec u startu cine krivicna dela nabavke i konzumiranja nedozvoljenih supstanci, alkosi su legalni dok ne predju granicu Zakona!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

Druga strana medalje za one koji imaju "uši da čuju i oči da vide ": http://www.sretenje.org/index.php?optio ... 69&lang=sr
Da li je neko od vas koji se zgražavate linkom koji ste videli na TV ikada pre toga čuo za Oca Branislava i njegov petnaestogodišnji rad sa narkomanima? Da li je bio u tom centru? Da li u svojoj porodici, komšiluku ima narkomana? Da li je strašnija "lopata po turu" od žileta kojim je taj narkoman seckao svoje vezane roditelje?
U mom komšiluku živi porodica kojoj su oba sina narkomani i koji se sa ovom opakom bolešću bore godinama. Sve su probali, sve su prodali da bi ih izvukli iz pakla.
N. iz Beograda se drogira od svoje 13 godine. Sa 18 je uveliko bio na igli. Roditelji su ga odveli u Crnu Reku posle svih pokušaja medicinskog lečenja.
BR je momak koji je shvatio da je dotakao dno dna onog dana kada mu je majka, posle dugogodišnje borbe i poniženja dala konopac da se obesi. ..... Ovi momci su u Crnoj Reci i više se NE DROGIRAJU...

P.S. Ne podržavam nasilje ali pokušavam da vam skrenem pažnju na to da je droga pošast ovog društva i da može zakucati na svačija vrata. Štićenici Duhovnog centra nisu "male bebe", "bezazlena deca" oni su robovi zla zvanog droga . Nije njima lopata izgubila dostojanstvo....izgubili su isto onog dana kada su se prvi put ufiksali.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Sve je konstruisano bre u korist narko lobija.
Ti hunter pricas kao da se ovo nije desilo. Postoji problem prebijanja lopatom i degradacije ljudskog bica i valja ga resavati. Naravno, uvek ce postojati sadisti koji ce se diviti ovakvim stvarima i opravdavati ih. Pa ko se prepozna... :o :o
Ceda prasak
Pa ko si ti da nazivas nekoga ovako??? Ovo je najinfantilnije iznosenje politickih stavova koje (nazovi) ljudsko bice sebi moze da dozvoli... Dno dna. Gadi mi se ovakav nacin konverzacije...
Cogito ergo doleo....
Odgovori