sa muzem je seks bio bolji nego sa bilo kim do tad,savrseno spontano itd.
medjutim s obzirom na tadasnji fizicki izgled mog muza(nekih 95 kila na metr i osamdeset, duga kosa koju mrzim

ok svi se opustimo, ali ja i dalje drzim do svog izgleda i ako i dalje studiram ima klinca od dve godine i jos gomilu obaveza, volim da dobro izgedam...ako nije tako ni ne osecam se dobro...to je u prirodi zena..a to je ono sto muskarcima odrzava seksualnu zelju za odrdjenom...kod zena je vise slucaj to kako se ophode prema njima, pa tek onda izgled...
da nastavim svoju pricu, posto sma zatrudnela, posle 4. meseca trudnoce zelja je potpuno nestala, osecal sam se ko slon, neprivlacno, i osecala sam da je dete uvek samnom, da ono zna i razume i ako je u stomaku i bilo mije jos gluplje da imam seks
nakon trudnoce usledilo je to neko uskladjivanje uloge majke,supruge,zavodnice sta god, dojenje i neprospavane noci...seks se moga izbrojati na prste jedne ruke narednih 8 meseci dok je beba sisala...
posle toga, postao je tek malko ucestaliji...pa se onad opet vratio na tojako retko...muzevi cesti izlivi besa i deranja, kao i ponovnih 95kg(koje je bio skinuo posle nekih 3 meseca zabavljanja na neku prihvatljivu tezinu)-sada ih je vratio malo po malo kroz trudnocu i posle nje...odbijali su me, danas se svadja sutra mi se umiljava trazeci seks..jednostavno nije islo...*u to neko vreme sma prvi put procital ovu i jos neke slicne teme*...rekla sam mu da mi nije privlacan sa 100 kila i tom kosom koja je sada vise prljav anego cista, i nerdovnim brijanjem...i stvari su se polako menjale...oslabio je sada izgleda dosta dobro, ila tu jos,ali ruku na srce 5kg visa imam i ja