Da se pridruzim...
Problema nema...
Ja sam od tih kojima je libido pao na najmanju mogucu meru.
Ne brine me-nisam frigidna,volim muza i nisam nezadovoljna sto se "srecemo" retko.
On bi verovatno i cesce,mladji je i jaci i sve to-ali razume me,voli i iznad svega postuje.
Posle 2 porodjaja,puno obaveza koje zahteva briga o porodici...desava se fenomen UMORA.
Da to je jedan od osnovnih faktora.
Nekad bi volela da oko podne napustimo poslove,decu i sve sto mora da se radi i imamo sex do neba...
Ali,uglavnom se vremena ne poklapaju,u vecernjim satima kad klinci zaspu,i sve se smiri,ja nisam ni za sta drugo sem da spavam.
To je jedan aspekt.
Drugi je taj sto sam pri porodjajima imala problem sa kicmom.
Ako vam se zena zali da je bole ledja....to bi bilo to.
Ja imam tako jake bolove i nemoc u tom krsnom delu ledja,da prosto ne osecam nista sem bola od struka do peta.
Povrede tih nerava su u direktnoj vezi sa libidom.
Zna se da jaca ostecenja dovode do nemogucnosti osecaja upravo tih funkcija.
Tako da i ovo dovodi do smanjenja zelje i volje da se radi "gimnastika" te vrste.
Nije uvek smanjenje libida povezano sa ne-zeljom.
Nekad su umor i brige presudne.
Kada su zene mlade imaju izrazeniji libido zbog zelje ili nagona za potomstvom,kada se ono ostvari cesto sve to pada na jedan malo nizi nivo.
Priroda...
Neke zene imaju i posle jak libido,ali cesto je to zbog dugih faktora.
Mozda neutazena zelja za ljubavlju i socijalni pritisak da se "mora sexati" ili ce izgubiti muskarca i svasta kojesta.
Verujem da je upravo njena smanjena zelja za cestim kontaktom odraz poverenja u vas.
Cudno zvuci ali ima smisla.
Predlozite jos jednu bebu!
Ne brinite,ljudi o tome ne pricaju...ali dosta ih je poput nas.
Ja se ne bojim niti sam frustrirana,naprotiv radujem se sto je moja veza sa muzem na visoj razini i daleko od pukog zadovoljavanja nagona.
Duhovnost ima odgovor na to.