Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam 26 godina. Godinu dana sam u braku i sve je OK. Nedavno sam prestala uzimati kontraceptivne pilule koje sam uzimala duzi vremenski period. Mjesecnica je bila vrlo oskudna,a grudi uzasno napete i bolne i desetak dana prije ciklusa.
Mjesecnica je zavrsila prije 5-6 dana, a prije 3 dana sam slucajno otkrila kvrzicu na desnoj dojci. Vec sada je malo manje opipljiva, ali kada je napipam imam osjecaj da seta kao kuglica. Da li je to opasno ili ima veze za prestankom uzimanja kontracepcije.
Takodje me zanima poslije koliko od prestanka uzimanja pilula se moze zatrudniti?
samo sam htela da ti napisem da obavezno odes na pregled kako bi iskljucila mogucnost malignosti. Najverovatnije je u vezi sa prestankom uzimanja kontraceptivnih pilula i nemas zbog cega da brines, ali je bolje da si sigurna nego da se pitas sta je ako to vec mozes da znas.
srecno
Hvala ti puno, znam da necu nista definitivno rijesiti dok ne odem na pregled ali opet je mnogo lakse kada ti neko kaze da je sve OK, da ce sve biti OK...
Zanima me AMI da li si bila kod lekara i sta si ustanovila,ali imam jos jedno pitanje za tebe:Ja uzimam kontraceptivne pilule pa me zanima kad si ti prestala da ih uzimas,da li je bilo jos nekih propratnih pojava ili promena???
hvala