kvrzica sa donje strane jezika

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
xxx23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 20, 2011 9:31 pm

kvrzica sa donje strane jezika

Post od xxx23 »

Imam jedno pitanje vezano za kvrzicu koja mi se pojavila sa donje strane jezika na samom njegovom vrhu. Jos pre godinu dana sam imao gnojavu anginu i od tad osecam pri gutanju sa desne strane knedlu u grlu. Nakon toga je poceo nos da me boli i ponekad mi glava bridi tj celo. Doktori su mi rekli da je sve to od alergije i slivanja ali i sa terapijom meni nije bolje. Poslednje sto se desilo je to da je pocelo da mi izlazi ispod jezika kao mehuric providan, cas ga ima cas ne i to naraste nekad vise neka manje. Ne boli me nista specijalno ali na dodir ga osecam. Vise mi nije svejedno i pomalo sam uplasen. takodje, sa te strane imam i slajma a bolestan sam od grla na svakih mesec dana i to me uvek ta desna strana boli. Postao sam ocajan i ne znam vise sta je a doktori mi istu pricu pricaju. Molim vas da me posavetujete sta da radim.
alleksa85
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 05, 2010 12:57 pm

Re: kvrzica sa donje strane jezika

Post od alleksa85 »

ja bih takodje voleo da neko odgovori na ovo pitanje jer imam isti problem. meni se stalno pojavljuje taj mehuric na donjoj strani jezika, onda ga ja izbusim iglom i odmah nestane... posle par dana opet, i opet, i opet...

slikao sam mobom, al ne znam kako da postavim sliku ovde :oops: :lol:
Odgovori