kvrzica sa donje strane jezika
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
kvrzica sa donje strane jezika
Imam jedno pitanje vezano za kvrzicu koja mi se pojavila sa donje strane jezika na samom njegovom vrhu. Jos pre godinu dana sam imao gnojavu anginu i od tad osecam pri gutanju sa desne strane knedlu u grlu. Nakon toga je poceo nos da me boli i ponekad mi glava bridi tj celo. Doktori su mi rekli da je sve to od alergije i slivanja ali i sa terapijom meni nije bolje. Poslednje sto se desilo je to da je pocelo da mi izlazi ispod jezika kao mehuric providan, cas ga ima cas ne i to naraste nekad vise neka manje. Ne boli me nista specijalno ali na dodir ga osecam. Vise mi nije svejedno i pomalo sam uplasen. takodje, sa te strane imam i slajma a bolestan sam od grla na svakih mesec dana i to me uvek ta desna strana boli. Postao sam ocajan i ne znam vise sta je a doktori mi istu pricu pricaju. Molim vas da me posavetujete sta da radim.
Re: kvrzica sa donje strane jezika
ja bih takodje voleo da neko odgovori na ovo pitanje jer imam isti problem. meni se stalno pojavljuje taj mehuric na donjoj strani jezika, onda ga ja izbusim iglom i odmah nestane... posle par dana opet, i opet, i opet...
slikao sam mobom, al ne znam kako da postavim sliku ovde

slikao sam mobom, al ne znam kako da postavim sliku ovde