krv u stolici :O pomoc hitno !

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
ses2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 04, 2010 4:34 pm

krv u stolici :O pomoc hitno !

Post od ses2 »

Da li neko moze da mi kaze sta bi moglo biti sledece : kad vrsim veliku nuzdu kada pogledam dole u stolicu nema nista,a medjutim kada kasnije izbacim jos jedan "komad" stolice primjetim na njemu tragove krvi(pa samim tim i na papiru)...taj problem sam imao nekad prije godinu i po' pa jos jednom prije mozda 5 mjeseci i sad opet...nemam nikakvih drugih tegoba,stolica je redovna uvijek normalne boje...imam 15 godina uskoro ce 16...eto toliko...Molim vas dajte mi neki savjet....Unaprijed Zahvalan !
dsavic16
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 11, 2010 5:53 pm

Re: krv u stolici :O pomoc hitno !

Post od dsavic16 »

Možda imaš hemoroide. Poseti lekara.
Dimitrije1332
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Avg 23, 2010 3:24 am

Post od Dimitrije1332 »

verujmi bio sam kod lekara i to kod privatnika i puko 5000 dinara dabi mi ona gurnula prst u dupe i rekla da mi nije nista mada imas tri opcije :
1.hemoroidi
2.puko ti je kapilar (kao i meni )
3.ima dizenteriju
4 nema
znam da se 1.leci kremom 2. ja sam koristio kantarionovo ulje 3. odredjenim lekovima
Sarlot
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Avg 03, 2010 11:40 am

Post od Sarlot »

Moj savet je da se obratiš hirurgu jer će on ustanoviti tačno o čemu se radi. Meni se desila potpuno ista situacija, i ja sam ćutala neko vreme jer me ništa nije bolelo, a ta krv se s vremena na vreme pojavljivala. Kada je postala nešto učestalija, svi su mislili da su hemoroidi u pitanju, ali ipak se ispostavilo da je ulcerozni kolitis. Ja sam imala 17 godina tada i sada će još malo godišnjica moje bolesti. Tačnije i hemoroidi i UC su hronične bolesti, ali možda je kod tebe i obična upala debelog creva ili neko trenutno oboljenje(kao što su popucali kapilari), zbog toga se što pre obrati lekaru da ustanoviš šta je u pitanju!

POZDRAV!

P.S. Svoj tekst sam skoro pa prepkopirala sa nedavno postavljene teme (Tragovi krvi u solici) pa pogledaj šta su i tu komentarisali.
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Post od vasa »

povedi racuna o ishrani---
i nije bas neophodno placati privatno---
ako se ponavlja ipak idi lekaru-opste prakse pa hirurgu-koliko ja mislim
srecno
Odgovori