Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Imam jedno pitanje radi se o mojoj sestri...
Ona ima 27 god i visok pritisak na oca.U zadnje vreme svako jutro kad ustanemo njoj ide malo krv iz nosa,tj kad izduva nos u maramicu ostaju krvavi tragovi.Rekla sam joj da ide kod dr i vidi cemu je razlog nije me poslusala, pa bih htela znati cemu moze bit razlog toj krvi i dal moze biti nesto ozbiljno?
Nije joj nikada isla krv iz nosa,ne pije nikakve lekove. Inace ima visok pritisak i kazu da treba povremeno davati krv zbog tog visokog pritiska a ona nije nikad,pa ne znamo dal to ima neke veze...
Koliko dugo joj se to desava--jel mozda dok je trajala zima?
Kakvo grejanje ima u stanu-kuci-dal je mozda nesto menjala bas pre tog desavana-zivotnu sredinu ili nacin na koji greje prostor?
Meni se to desilo kad sam uveo centralno grejanje-od suvog vazduha--isao lekaru ispitivao razne stvari dok jedna doktorka nije pitala imam li centralno grejanje-i stavljam li posude sa vodom na radijatore--i eto resenja--zamisli
recimo zadnjih mesec dana... mozda i zbog ove nagle promene vremena... imamo centralno parno grejanje, mada nam je uvek prozor otvoren ima vazduha.. mada se njoj vidis samo ujutro kad ustane to desava... moguce je i da je to uzrok vidis nisam o tome razm ima svacega danas..