Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.
Ja sam jedan od onih koji su u stanju da sede celu noc, radeci na necemu sto ih interesuje. To mi govori da mogu da istrajem u necemu ako me to dovoljno zanima, samo je problem sto energiju trenutno usmeravam u smeru koji je poguban po moje zdravlje...
Sve moze da se postigne, i sport i kompjuter, sve... mislim, ako vec znas da je to pogubno za tvoje zdravlje, onda nemoj da preterujes u tome... ali dobro, nisu ni svi ljudi za sport... ne mozes da verujes kakav je osecaj posle sjajno odradjenog treninga....
hey,najbolje je otic kod fizijatra i slikat kicmu da on utvrdi,sta je,pa da on uputi vjezbe,meni je receno da za kicmu nema spasa,vjezbe radim,pomazu,a ponekad se suzdrzat od bolova ili popit ketonal,no tu u njemckoj me uhvatili jaki bolovi,i doktor mi dao neke kapi,koje nisu lose,ali sve u svemu to je takva bol da nista ne pomaze....
Hm...znaci, ako Vas boli kicma, onda se moze kod doktora, a ako imate psihicke tegobe onda je doktor nedostupan? Cudan je Nemacki sistem, ja to ne razumem...? Kako to funkcionise kod njih?
Dragi kompjuteraši!
Probajte za vreme igranja igrica ili rada na kompjuteru da sedite na lopti, (Fitnes lopti, pilates lopti , ne znam koje još nazive ima). Meni je to uveliko olakšalo život. Naravno treba redovno i vežbati i kretati se.
Imala sam kočenje u leđima i bol od dugotrajnog sedenja, radim 7 sati za kompjuterom u firmi, a i kući malo, ali pola sata rada na lopti svaki dan
(različite vežbe sa loptom ) i kao nova.
Pokušajte!!!!