Ja sam jedan od onih koji su u stanju da sede celu noc, radeci na necemu sto ih interesuje. To mi govori da mogu da istrajem u necemu ako me to dovoljno zanima, samo je problem sto energiju trenutno usmeravam u smeru koji je poguban po moje zdravlje...
Kriva kicma , sta da radim?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
hey,najbolje je otic kod fizijatra i slikat kicmu da on utvrdi,sta je,pa da on uputi vjezbe,meni je receno da za kicmu nema spasa,vjezbe radim,pomazu,a ponekad se suzdrzat od bolova ili popit ketonal,no tu u njemckoj me uhvatili jaki bolovi,i doktor mi dao neke kapi,koje nisu lose,ali sve u svemu to je takva bol da nista ne pomaze....
Dragi kompjuteraši!
Probajte za vreme igranja igrica ili rada na kompjuteru da sedite na lopti, (Fitnes lopti, pilates lopti , ne znam koje još nazive ima). Meni je to uveliko olakšalo život. Naravno treba redovno i vežbati i kretati se.
Imala sam kočenje u leđima i bol od dugotrajnog sedenja, radim 7 sati za kompjuterom u firmi, a i kući malo, ali pola sata rada na lopti svaki dan
(različite vežbe sa loptom ) i kao nova.
Pokušajte!!!!
Probajte za vreme igranja igrica ili rada na kompjuteru da sedite na lopti, (Fitnes lopti, pilates lopti , ne znam koje još nazive ima). Meni je to uveliko olakšalo život. Naravno treba redovno i vežbati i kretati se.
Imala sam kočenje u leđima i bol od dugotrajnog sedenja, radim 7 sati za kompjuterom u firmi, a i kući malo, ali pola sata rada na lopti svaki dan
(različite vežbe sa loptom ) i kao nova.
Pokušajte!!!!
-
JELENAxPFC
- Novi član

- Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 10:47 pm