Kriva kicma , sta da radim?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

dudule
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 22, 2006 2:02 pm

Post od dudule »

Hvala na kritici, Ka1 :)

Ja sam jedan od onih koji su u stanju da sede celu noc, radeci na necemu sto ih interesuje. To mi govori da mogu da istrajem u necemu ako me to dovoljno zanima, samo je problem sto energiju trenutno usmeravam u smeru koji je poguban po moje zdravlje...
Ka1
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Maj 22, 2005 9:18 pm

Post od Ka1 »

Sve si sam rekao. :)

Sve moze da se postigne, i sport i kompjuter, sve... mislim, ako vec znas da je to pogubno za tvoje zdravlje, onda nemoj da preterujes u tome... ali dobro, nisu ni svi ljudi za sport... ne mozes da verujes kakav je osecaj posle sjajno odradjenog treninga....
stefy
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 26, 2007 9:58 am

Post od stefy »

hey,najbolje je otic kod fizijatra i slikat kicmu da on utvrdi,sta je,pa da on uputi vjezbe,meni je receno da za kicmu nema spasa,vjezbe radim,pomazu,a ponekad se suzdrzat od bolova ili popit ketonal,no tu u njemckoj me uhvatili jaki bolovi,i doktor mi dao neke kapi,koje nisu lose,ali sve u svemu to je takva bol da nista ne pomaze....
Garfield
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Maj 05, 2007 12:41 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Garfield »

Hm...znaci, ako Vas boli kicma, onda se moze kod doktora, a ako imate psihicke tegobe onda je doktor nedostupan? Cudan je Nemacki sistem, ja to ne razumem...? Kako to funkcionise kod njih?
Arijana
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 30, 2007 12:38 pm

Post od Arijana »

Dragi kompjuteraši!
Probajte za vreme igranja igrica ili rada na kompjuteru da sedite na lopti, (Fitnes lopti, pilates lopti , ne znam koje još nazive ima). Meni je to uveliko olakšalo život. Naravno treba redovno i vežbati i kretati se.
Imala sam kočenje u leđima i bol od dugotrajnog sedenja, radim 7 sati za kompjuterom u firmi, a i kući malo, ali pola sata rada na lopti svaki dan
(različite vežbe sa loptom ) i kao nova.
Pokušajte!!!!
JELENAxPFC
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 10:47 pm

Post od JELENAxPFC »

mozete li da mi preporucite neki plivacki klub u beogradu ..poshto imam malo iskriwljenu kichmu?
Odgovori