i jos nesto ako neko moze da mi pomogne oko ovog.. to mi se pojavilo ima vec mesec dana i vise...samo stoji tako nista se ne desava... a ne znam sta je to.. a tek 27 imam pregled kod doktora..pa ako neko zna molim ga da pomogne evo to pronadjite u polne bolesti:
''''nesto imam cudno na polnom organu moze pomoc??'''
Read more: http://www.doktor.rs/forum/search.php?s ... z2Q5CRkHKj
kondilomi plz
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: kondilomi plz
ja idem na radiotalasno skidanje kondiloma, javljam kako je proslo...idem ove nedelje
Pozdrav.Imam mali problem.Doktor mi je konstantovao da imam kondilome i da je jedini nacin da se uklone hiruskom intervencijom.
Problem je u tome što sam HIV+ i neznam gde da idem da ih skidam pošto mi je doktor rekao da niko nece da prihvati da radi operaciju ako si hiv+.
Da li je neko imao slican problem i da li zna gde da idem u koju ustanovu da bi se oslobodio toga.
Hvala
Problem je u tome što sam HIV+ i neznam gde da idem da ih skidam pošto mi je doktor rekao da niko nece da prihvati da radi operaciju ako si hiv+.
Da li je neko imao slican problem i da li zna gde da idem u koju ustanovu da bi se oslobodio toga.
Hvala
kondilomi nikad ne mogu da se uklone skroz na skroz,jer ostaju u telu i mogu da se pojave posle 5,10 godina od uklanjanja jer virus ostaje u telu ceo zivot...preporucujem vam *reklama* kremu,ja sam je mazala i pomogla mi je...krema je profi za sve(za tvrdu kozu,za ruke,kad ispuca nos od brisanja)ma vrh
ova sto sam ja mazala je za pete(moja mama je koristila za pete i gljivice na nogama i ja probala i pomogla mi),i preporucuje se svakodnevno zbog antigljivicnih i antibakterijskih svojstava koje poseduje... kosta ispod hiljadu dinara ne znam sad tacno mozda 850,ne drzite me za rec
maze se na mokru kozu...devojke ne treba da mazu u ulaz,samo okolo njega...ako nemate para ili trenutno ne mozete da je nadjete mozete premazati i natopiti jodom on moze i unutra ne moze da skodi,al 2 puta ne vise jer susi kozu...ali nemojte koristiti i jod i kremu... i NAJVAZNIJE od svega je ne dozvoliti da imunitet oslabi...

evo ja sam istrosio jednu kutiju kreme papiloma i kondilome su pobelele i rascvetale, evo sad cu da uzmem drugu kutiju pa kad je iskoristim javim dal je dobro ili negoxxxy75 napisao:Pozdrav.Imam mali problem.Doktor mi je konstantovao da imam kondilome i da je jedini nacin da se uklone hiruskom intervencijom.
Hvala

evo ja sam bio na takozvano przenje kondiloma i JAAKO boli.. 10 puta ti zabije inekciju u svaki kondilom posebno i posle jos kad opusti anestezija boli ko djavo... tako da necu vise ici na to skidanje ..mazacu papilomom..valjda ce pomoci .. :/Maara napisao:ja idem na radiotalasno skidanje kondiloma, javljam kako je proslo...idem ove nedelje
Pozdrav
Mala pomoc mi je potrebna.
Dobio sam kondilome koji nemogu da se lece samo da se operisu.
To nebi bio problem da nisam HIV+ i da su mi doktori otvoreno rekli da ne zele da rade operaciju zbog mog statusa i moje bolesti.
Interesujeme da li neko zna nekog ko bi pristao na operaciju ili da je imao isti problem i kako ga je resio?
Bez obzira sto sam pozitivan mislim da i ja imam pravo da zivim i da nisam ja kriv sto sam to sto jesam.
HVALA UNAPRED
Mala pomoc mi je potrebna.
Dobio sam kondilome koji nemogu da se lece samo da se operisu.
To nebi bio problem da nisam HIV+ i da su mi doktori otvoreno rekli da ne zele da rade operaciju zbog mog statusa i moje bolesti.
Interesujeme da li neko zna nekog ko bi pristao na operaciju ili da je imao isti problem i kako ga je resio?
Bez obzira sto sam pozitivan mislim da i ja imam pravo da zivim i da nisam ja kriv sto sam to sto jesam.
HVALA UNAPRED