pa valjda ste vi kulturni pa znate kako treba da odbijete takav poziv!
shta vas briga za druge ljude, misli svojom glavom!
mogu ljudi da te zovu i da dodjesh gde god a na tebi je da prihvatish ili ne! ne morash da se odazovesh svemu gde te zovu, a i nemoguce je a i nije pozeljno biti svugde i svima biti dostupan!
Kolika je mogucnost zaraze ?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Vec sam gore napisala da mi je preko telefona rekla da je kao nesto bolesna, ali mi nije rekla o cemu je rec. Tek kad sam dosla, cula sam. A posle par dana kad joj je bilo bolje je ponovo zvala, ali tada sam odbila.
Mada vise i ne mislim na to. Ako je u riziku njeno sestomesecno dete da se razboli, kakve zeze ima onda za nas matore i ako se zarazimo, Boze moj .. . .
Mada vise i ne mislim na to. Ako je u riziku njeno sestomesecno dete da se razboli, kakve zeze ima onda za nas matore i ako se zarazimo, Boze moj .. . .
Joj ovo je tacno. Koliko puta me zovu u posetu, mi dodjemo a tamo neko pod teskom gripom, pije lekove. Nikom ne padne na pamet da nas upozori ili slicno. Neverovatno, kao da postoji sansa da dobijem na lotu a ne virus i bolestMacaki napisao:Ono sto me nervira je sto ljudi nemaju osnovnu kulturu, nego vas pozivaju u svoju kucu kad su bolesni od zaraznih bolesti. I jos se ljute kad necete da dodjete. Cista nekultura !

The person who says it cannot be done should not interrupt the person doing it.