koleno pucketanje prilikom opruzanja
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
koleno pucketanje prilikom opruzanja
imam 23 god i pre 10 meseci sam imao operacija kolena tacnije operaciju prednjih ukrstenih ligamenata i meniskusa. danas mi se desava da prilikom opruzanja dolazi do pucketanja u koleno, nije bolno, ali je jako nezgodno gotovo svaku put kad opruzim.. nemam problem sa tezinom...
Re: koleno pucketanje prilikom opruzanja
da li ima neko nekakav savet ili obrazlozenje ???
- RehabFizio
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Nov 28, 2013 8:42 pm
@igorluk
Ako nemate bolove i ako Vam je obim pokreta u granicama normale, nemate razloga za brigu. Prilikom pucketanja verovatno dolazi do kontakta između zglobnih površina tj hrskavice što se dešava ljudima i koji nisu operisali koleno. Može biti da su vam okolni mišići i/ili ligamenti slabi. Nemojte prekidati sa vežbama koje ste dobili od fizioterapeuta pre i posle operacije. Radite vežbe koje ne uključuju savijanje kolena.
Srdačan pozdrav!
Ako nemate bolove i ako Vam je obim pokreta u granicama normale, nemate razloga za brigu. Prilikom pucketanja verovatno dolazi do kontakta između zglobnih površina tj hrskavice što se dešava ljudima i koji nisu operisali koleno. Može biti da su vam okolni mišići i/ili ligamenti slabi. Nemojte prekidati sa vežbama koje ste dobili od fizioterapeuta pre i posle operacije. Radite vežbe koje ne uključuju savijanje kolena.
Srdačan pozdrav!
hvala name odgovoru... pozdrav!