Koleno/neko strucan da pomogne\

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
BrunoCapone
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Sep 24, 2016 11:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Koleno/neko strucan da pomogne\

Post od BrunoCapone »

Pozdraw svima imam 16god, pisao sam da sam imao povredu kolena... Casica se pomerila pri naglom pokretu i imao sam vodu u kolenu gde mi je koleno nakon jednog dana oteklo..Otiso sam ortopedu koji mi je rekao da nosim otvoreni gips nedelju dana i zatvoreni dve nedelje , ali posto me zatvoreni gips uzuljao skinuo sam ga 3 dana pre dogovorenog ... Da se voda nije povukla nakon prve nedelje kad sam nosio otvoreni gips masirao ledom pio tablete i tako dalje morao bih da vadim vodu... pa sreca sto nisam , sama se povukla i otok je spao...
Sad nakon sto sam skinuo gips misici su atrofirali i zateze mi kad savijam koleno, pocinje da zateze negde oko 60stepeni ili kako se to kaze vec... to me je malo uplasilo i koliko znam ligamente sam istegao pa bih hteo da mi neko strucan ovo objasni i da li je normalno sto ne mogu odma da savijem nogu...Svaki odgovor ce mi znaciti, molim vas pomozite mi , vase malo mi znaci puno...
Shomy
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 27, 2008 4:59 am

Re: Koleno/neko strucan da pomogne\

Post od Shomy »

Normalno je. Sada bi trebalo da pocnes sa fizikalnom terapijom i verujem da ce sve biti ok.
Odgovori