ah ta kolena....molim savet od doktora
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
ah ta kolena....molim savet od doktora
malo je slozenija stvar ali cu se truditi da je uprostom.imam 39 g.i jako los statut kicme i kostiju,vec 8g imam osteoporozu ,kazu kao posledicu uzimanja kortikosteroida ,zbog miastenije gravis i multiole.sad vas molim da mi kazete sta da radim imam nesnosan bol u kolenima koji se ponavlja npr,bole me dva tri dana kolena ali podnosljivo i onda se zxavrsi tako sto me obiocno levo tako zaboli das nemogu da ga ispravim,pokretimo postani jako bolni i ograsniceni cakj i nocu tj kad mirukem.kao das imam igle i kolenu ,otekne i krcka ko ludo.ja se izvinjavam na opsirnosti i nestrucnosti u objassnjenju ali molila bi da mi neko da savet stas da radim da li da idem kod lekara ili ce to proci ,sobzirom da sam hronican bolesnik nekko sam navikla na bolove jel; godinasma unazad imam bolove u telu to jest misicima ,kicmi i kostima i kad god se pozaslim dobijem odgovor pa sta cete tako mora zbog svega sto imate i sto pijete pronizon pa sad neznam da li je i ovo zbog toga dali da idem da mi opet tako kazu ili naznam ,hvala i izvinite ali tesko se inace krecem zbog osnivnih stanja a sad me jos i ovo snaslo ja mogu stvarno da trpim bol ali ovo je vec strasno i smesno hodam kao her Flik.nadam se da ce mi neki odgovoriti da li je ovo uobicajena pojava ili zahteva pregled posto se ponavlja i postaje bogami sve gore hvala i sve najbolje.
bol u kolenuy
hvala na odgovoru,pretpostavljam i ja da treba da se jasvim lekaru,ali malo mi se smucilo to .das me neshvatite pogresno ali vec godinasma me biju neki maleri sa zdrasvljem pa sam ja nekako sebe ubedila da ono nastas nemozes da utices netreba ni da se sekiras ,ali eto uvek me nesto novo iznenadi mislim ponekad da se lekari sletko iscude samnom obicno me zafrkavaju i kazu das sam medicinski rudnik ali ja se bas i nedicim sa tim jel mi je trebal mnogo snage i energije da sve ono sto mi se desava uklopim u normalnu svakodnevnicu.hvala jos jednom i ukoliko vec u ponedeljak otici cu na banjicu
bol u kolenu
i izvinjavam se na greskama nevalja mi tastatura pa vecinom kuckam po secanju gde je sta pozdrav i sve naj naj u predstojecvim praznicima