Koksaki B

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Oliva456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2011 12:00 am

Koksaki B

Post od Oliva456 »

Ovako, mom decku su pre otprilike nedelju i po dana otkrili Koksaki B virus, koji jos uvek nije presao na srce. Htela sam da pitam, buduci da su mu rekli da ne sme da se zamara, da li je opasno imati seksualne odnose? Receno mu je da se fizickom aktivnoscu ne sme baviti narednih 3-6 meseci. :(
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: Koksaki B

Post od peniko »

Sme. Pozeljno je :wink: da zivi sto normalniji zivot, bez nekog velikog zamaranja naravno, ali je umerena fizicka aktivnost, poput setnje ili raznih drugih stvari :wink: , uvek dobrodosla. Kada bi svi brinuli o sexu toliko i dovoljno ga upraznjavali, manje bi bilo ovih nadrndanih ljudi po busevima, salterima itd :D ... Za njega je jako bitno da se ucini sve kako bi se njegovo mentalno stanje odrzalo dobrim, buduci da srcani problemi kod, do tada zdravog coveka, mogu pokrenuti niz psihickih tegoba poput anksioznosti. U tom smislu, mora sacuvati volju da radi ili uci i da tera sebe, ma koliko bilo tesko, da napreduje i da ne odstupi od zivotnih planova, buduci da je gomili ljudi coxackie oduzeo godine... Odlicno je sto coxackie do sada nije napao ni jedan organ, mada, treba se paziti i raditi na imunom sistemu. Meni je jedan od nasih najboljih kardiologa, sa izuzetnim prakticnim znanjem, dr. Bane Milovanovic sa Bezanijske Kose, bukvalno isterao to cudo iz organizma za 3 meseca proste imunoloske terapije, posle 2 godine mucenja. Da ne kazem da sam se setao po lekarima godinu dana, a da je on izneo svoju, ispravnu pretpostavku bukvalno posle jednog ultrazvuka srca i razgovora o mojim simptomima. Dakle, terapija je bila lagana setnja, pozitivan stav, normalne dnevne aktivnosti koje ukljucuju i dovoljno sna, ali i sex, a od lekova: Beviplex 2x dnevno, Oligogal Se 1x dnevno, Vitamin C u prasku 1000mg dnevno, Vitamin E 400mg dnevno, hrana bogata Omega 3 masnim kiselinama (tipa masna riba, pivski kvasac...), hrana bogata koenzimom Q10, voce, povrce... Eto. Nadam se da sam pomogao. Poz
Cogito ergo doleo....
Oliva456
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Okt 09, 2011 12:00 am

Re: Koksaki B

Post od Oliva456 »

Hvala punooooo :D :D
Odgovori