Kojim putem krenuti?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Mirellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 4:39 pm

Kojim putem krenuti?

Post od Mirellla »

Volela bi da mi neko od lekara da strucne smernice kome se obratiti, posto je rec o majci...otac mi je rekao da je danas imala nizak pritisak, ali i da joj je bilo lose da je izgubila na kratko pamcenje, radila je u dvoristu, s bakom i nije mogla da se seti da je deo posla ona radila, kao i kad su pricali o nekim porodicnim planovima, postavljala je pitanja kao da nikad o tome nije cula...potom je legla, imala je glavobolju jaku i sada je dobro...Ne znam kome se obratiti kako ne bi gubili dragoceno vreme. Hvala unapred!
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Kojim putem krenuti?

Post od vasa »

Mirela
Nadam se da nisi cekala ovde da ti neko odgovori vec odvela majku kod njenog lekara i on ju je uputio gde treba al ako ti je to sporo u drzavnim ustanovama onda kreni privatno -nadam se da vec jesi----pa srecno
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Sto pre kod lekara!
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Mirellla
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Feb 18, 2008 4:39 pm

Post od Mirellla »

Hvala na sugestijama, bila je kod lekara, u pitanju je bila ili bio TIA, kako sam shvatila ne mnogo opasna stvar u tom trenutku.
x3x
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Maj 12, 2012 1:57 am
Kontakt:

Post od x3x »

Da, bilo je za pretpostaviti da je tako nesto u pitanju. Sledeci put ako se desi, opet sto pre kod lekara.

http://www.farmaceuti .com/forum/tekstovi/akutni_ishemijski_mozdani_udar_slog_1748.0.html
w ww. aloeverasrbija . com - proizvodi od aloe vere za imunitet, prirodna kozmetika itd
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Нема следећег пута. Питање је који је узрок. Хитно провери масноће.

Обавезно нека почне да пије квалитетно јабуково сирће: два пута дневно по супену кашику у два деци воде. Може да стави и кашичицу меда и лепо размути. То ће поправити циркулацију. Обавезно после јела да се пије - да не би направила проблеме са желуцем.

Ако се масноће покажу повишеним, имаш добар домаћи рецепт на мом сајту Ацин сајт под Савети, Здравље, Холестерол.

Пошто је боље одмах пуцати из више оружја, препоручујем масажу врата и раменог појаса да би се мишићи опустили и да би тако крвоток постао нормалан - ако је то узрок.
Odgovori