Meni se to desilo pre 4 godine prvi put i posle 2 nedelje ponovo ali je krace trajalo. Sve je bilo isto kao kod vas, osim sto je svemu prethodio uzasno cudan osecaj da drugacije pricam tj. da mi je drugacija boja glasa. A nije bila, rekli mi prisutni

I vise mi se ne desava.
Ono sto se meni desava, ne znam da li ima veze sa ovim o cemu mi pricamo. S vremena na vreme(nekad je to jednom nedeljno, nekad cesce) u delu gde se spajaju glava i vrat, otprilike iza uha, pa skroz pri dnu, me nesto zaboli, to je uzasno jak i ostar bol, nekad cak toliko jak da ispustim bolni jauk i uhvatim se za taj deo. Malo glup opis bola, ali imam osecaj tad kad me zaboli kao da me neko iz sve snage pogodio vrelim kamenom. Bol prodje posle 10-15 sekundi a za to vreme kao da se siri u krugu od nekih 5 cm i postaje slabiji. Osecaj je strasan, kad je najjaci bol imam osecaj kao da ne mogu normalno da pomeram glavu.
Nisam uspela da otkrijem zasto mi se to desava. Znam samo da se desi kad okrenem glavu najnormalnije, znaci nikakav nagli okret niti cimanje. Ranije su mi doktori govorili da se to desava jer rastem(sa 14-15 godina) ali sad sa 20 sumnjam da je to razlog. Jedno vreme (oko godinu i po dana) sam se bavila sportom redovno i tad mi se to nije desavalo. Mozda je slucajnost a mozda i ne. Ne znam.
Jel se desava to jos nekome? Molila bih nekog doktora da napise sta se nalazi u tom delu gde me zaboli i jos bolje ako ima ideju sta bi to moglo biti...
Evo na slici sam oznacila taj deo

Shot at 2007-07-16[/img]