Knedla u grlu

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
bujosh
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 21, 2011 4:42 pm

Knedla u grlu

Post od bujosh »

Ljudi pomagajte, vec dva dana imam osecaj knedle u grlu. Ne boli me grlo, nisam prehladjen znaci nista samo mi stoji kao knedla.
Panicar sam, malo me nesto zaboli odmah mislim na najgore, ne znam sto. Cak ponekad sam sebi uvrtim u glavu da mi nesto fali, npr jedno vreme sam nesto bio slab u nogama i prvo sto sam pomislio je "imam multiplu sklerozu i umirem za sedam dana".Naravno sve j to proslo za 15 dana mozda ce mi se neko smejati ali tako je. Cuo sam da je to Anksioznost. Sto me takodje sada zabrinjava

Imao sam ovih dana stresnih situacija, bas mi ova nedelja lose ide. :( Zna li neko je li nesto opasno? Kada ne mislim na to onda jednostavno nestane i cim se setim te "knedle" odmah pocnem da je osecam.
vala unapred :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Re: Knedla u grlu

Post od aa_aca »

Пошто си паничар, мислим да је најбољи лек да одеш на једну свеопшту анализу организма. У ту намену ти препоручујем ЕПТА систем или ирисдијагностику. Има још неких сличних система дијагностике (термовизија, пулсом, светлом), али са њима немам искуства и не знам ко их примењује, тако да ти их не могу препоручити.
bujosh
Novi član
Novi član

Post od bujosh »

Jel mislis da je nesto ozbiljno?? Pre nekoliko meseci sam kontrolisao krvnu sliku i OK je.
Nisam panicar uvek samo kad imam neke ovakve cudne simptome.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

@bujosh,
uradite lab. testove za stitastu zlezdu (T3, T4, TSH), ultrazuk vrata, ako je to sve u redu, i, ako kazete da vam je i gvozdje u laboratoriji u redu, onda nije somatski uzrok.
procitajte sajt:
www.anksioznost.net
ako ne mozete sami da zaustavite simptome prema ovim savetima, a ispitivanja koja sam preporucio pokazu da je sve drugo ok, javite se psihijatru sa edukacijom za kognitivno-bihejvioralnu psihoterapiju da otpocnete lecenje.
bujosh
Novi član
Novi član

Post od bujosh »

Hvala na odgovorima!
Vec sam imao jednom ovu "knedlu" pre godinu-dve i prosla je posle par dana.
bujosh
Novi član
Novi član

Post od bujosh »

Da pitam, jel moguce da je ovo od krajnika? Imao sam blagu upalu krajnika skoro?
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

ne
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

bujosh napisao:Jel mislis da je nesto ozbiljno?? Pre nekoliko meseci sam kontrolisao krvnu sliku i OK je.
Nisam panicar uvek samo kad imam neke ovakve cudne simptome.
Не делује као нешто озбиљно, али није ми родио пасуљ ове године. :lol:

Препоручио сам ти оне горе дијагностике баш због тога што њима добијаш целокупну слику организма.
Odgovori