Kako se ugojiti
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 10:27 pm
Kako se ugojiti
E visok sam 184 cm i imam 60 kg. Kako da se ugojim??? Moze li mi neko pomoci
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
pizza, sladoled, cokolade, slatkisi u svim oblicima, grickalice, sto vise testa, kopleks vitamina B,
kasicica pivskog kvasca pred svaki obrok ti otvara apetit do maksimuma,
mesaj ugljene hidrate sa proteinima.
Napisala sam ti ukratko sta se savetuje da se izbegava ako NE ZELIS da se ugojis, dakle ti radi sve suprotno. Jednostavno JEDI VISE, ako treba i na silu.
Mada, potrudi se da sve sto unosis u organizam bude na prvom mestu ZDRAVO.
pozdrav i srecno
kasicica pivskog kvasca pred svaki obrok ti otvara apetit do maksimuma,
mesaj ugljene hidrate sa proteinima.
Napisala sam ti ukratko sta se savetuje da se izbegava ako NE ZELIS da se ugojis, dakle ti radi sve suprotno. Jednostavno JEDI VISE, ako treba i na silu.

pozdrav i srecno

-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
nenna napisao: Mada, potrudi se da sve sto unosis u organizam bude na prvom mestu ZDRAVO.

Samo povecaj broj obroka i kolicinu hrane i rezultat nece izostati, ali vodi racuna i o fizickim aktivnostima, kako ti se ne bi stvarale masne naslage!!

Prvo i osnovno od cega ces krenuti je sport. Sport je neizbezan bilo za dizanje ili spustanje kilaze. U pravu je Maja kada predlaze veci broj obroka ali, oni nece tek tako doci. Dakle, kreni sa nekim sportom, recimo plivanje bi bilo najbolje ako to mozes finansijski da ispratis ali moze i nesto drugo samo je bitno da se posvetis. Aktivnosti tipa "danas sam ceo dan na nogama" ne pije vodu.
1.Sa sportom ce doci i apetit pogotovo ako to bude plivanje, a poslusaj Nenu i nabavi i dehidrirani pivski kvasac.
2.Od zdrave i relativno zdrave hrane ces povecati misicnu masu i to je spor proces pa zahteva strpljenja, ali na duze staze- shvatices sta znaci. Od nje se tesko 'goji' pa ti predlazem da kombinujes: Normalni obroci a izmedju kad god mozes slobodno udri sladoled, picu.. Izbegavaj previse secera.
3. Samopouzdanje. Ako zelis da te ljudi ozbiljno shvate(devojke pogotovo
) onda moras tako i da izgledas a sport ce ti dati upravo to. Treniraj i sve ce ti se samo reci.
Jos nesto:
Pripazi da ti ishrana ne zastrani previse jer iako si mlad, predpostavljam, ne treba ti nabijen secer, holesterol, pritisak.. tada ce te ozbiljno shvatiti samo roditelji i lokalni doktori dok citaju tvoje labaratorijske nalaze
Nista na brzinu, kreni sad i za godinu dana ces izgledati i osecati se potpuno drugacije.
Pozdrav
1.Sa sportom ce doci i apetit pogotovo ako to bude plivanje, a poslusaj Nenu i nabavi i dehidrirani pivski kvasac.
2.Od zdrave i relativno zdrave hrane ces povecati misicnu masu i to je spor proces pa zahteva strpljenja, ali na duze staze- shvatices sta znaci. Od nje se tesko 'goji' pa ti predlazem da kombinujes: Normalni obroci a izmedju kad god mozes slobodno udri sladoled, picu.. Izbegavaj previse secera.
3. Samopouzdanje. Ako zelis da te ljudi ozbiljno shvate(devojke pogotovo

Jos nesto:
Pripazi da ti ishrana ne zastrani previse jer iako si mlad, predpostavljam, ne treba ti nabijen secer, holesterol, pritisak.. tada ce te ozbiljno shvatiti samo roditelji i lokalni doktori dok citaju tvoje labaratorijske nalaze

Nista na brzinu, kreni sad i za godinu dana ces izgledati i osecati se potpuno drugacije.
Pozdrav