ja isto imam taj problem.. treba da smršam 5 do 7 kg, a nikako mi ne ide..probala sam zimus baš to što ste rekli mimi, i skiunala sam 4 kg za mesec dana

pola gotovo, super..al neeee, i dalje sam kontrlilsano jela, i i dalje sam vežbala..al jednostavno nzm kako su se kg vratili

(( ne skoz, al 2,3/4.
..a kod mene je problem što sam nekoliko god u nazad drastično smršala i tad mi se smanjio željudac, a ubrzo mi je ustanovljena i hipotrioza(nisam proveravala ranije, moguće je da je prisutan od rođenja, al ne verjuem)...na moju visinu od 136 cm sam imala 47 kg..i morala sam da se ugojim iz med razloga (nestanak mestracije, zaustavljanje rasta u visinu...)i tad sa dobila nekih 3, 4 kg, što je za mene idealna težina...al posle toga konstanno sam pazila na ishranu i bavila se nekim lakšim fizičkim aktvinostima (street dance mi je hobi, a ne toliko redovno, al dosta često radim i vežbe snage) al jednostavno se stalno gojim po malo..i sad imam 60 kg ...
to nije uopšte nešto veliko da treba da smršam, al ja nmg ni to malo..

* pored hipotrioze, problem je što imam i ooooogroman koplex, i to postaje sve teže..čak sam planirala da odem kod psihologa zbog toga..jer to više nije ono klasično 'joj, debela sam' kod devojka, nego se jedva suzdržavam da ne zaplačem kad se vidim u ogledalu