Kako do secera bez secera!?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
BoyanRnR
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 05, 2010 12:52 pm

Kako do secera bez secera!?

Post od BoyanRnR »

Da obrazlozim... Imam crevnu kandidijazu i samim tim mi je ishrana naravno promenjena da mi je striktno zabranjeno unosenje secera...tj sto manje moguce. Posto sam po prirodi jako mrsav, a posto sam na ovoj dijeti vec vise od mesec dana izgubio sam jos 3.5 kilograma tako da sam bukvalno kost i koza. Imam 53 kile a visok sam 182! E sada, posto u ishrani kod kandide uzimam dosta proteina shvatio sam da bi uz adekvatno vezbanje sigurno dobio malo misicne mase ali problem je u tome sto sam probao da vezbam i brzo dolazim do stanja nesvestice jer mi posle treninga a verovatno i pre ocajnicki treba secer sto je logicno zar ne? Zanima me da li ista na ovom svetu postoji, tableta, preparat, ili slicno sto moze da mi posluzi kao davanje energije u smislu da mi povisi secer u krvi a da mi ne stvara kiselu sredinu u crevima i tako potpomaze sirenju kandide???
BoyanRnR
Novi član
Novi član

Re: Kako do secera bez secera!?

Post od BoyanRnR »

Bas niko nista ne zna da odgovori na ovo? :-?
gloria2
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 24, 2008 3:05 pm

Post od gloria2 »

Šećer se ne podiže samo ako se jede nešto slatko.Šećer će ti se podići i ako pojedeš slani obrok.Testenine daju dosta energije,ako smeš to da jedeš.Jedi češće u toku dana,najmanje pet puta.Ako ne smeš beli hleb, ti jedi crni,inegralna peciva.
BoyanRnR
Novi član
Novi član

Post od BoyanRnR »

Ne smem testenine, ali crni hleb je dozvoljen. U svakom slucaju hvala, a da li mozda postoji nesto sto bi za kratko vreme podiglo secer u krvi a da nije veoma masivno za pojesti? Nesto kao sto cokolodaica uradi ali naravno ne cokoladica sa secerom?
Odgovori