Kako da se resim bubuljica i mitisera.
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Kako da se resim bubuljica i mitisera.
Imam 16 godina, bubuljice i mitiseri mi izalaze vec 1 god.Primetio sam da mi je koza na licu masna.Bubuljice i mitiseri mi izlaze na i oko nosa celu i brdi i uglavnom mi prvo izlaze potkozne bubuljice.Pokusao sam da to resim uz pomoc raznih krema, sapuna i td. ali sve je bezuspesno.
.Vodim racuna o higijeni ali ni to ne pomaze.Da li neko zna kako da vec jednom resim ovaj problem???Stvarno se secam nepirijatno!!

- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Re: Kako da se resim bubuljica i mitisera.
Najpametnije i najbolje je da trazite uput od svog lekara opshte prakse u domu zdravlja i da odete dermatologu
Eksperimentisanje sa kremicama, losionima i kojekakvim puderima moze vam samo gore uchiniti, mladi ste i ne treba da se trujete hemikalijama!

Eksperimentisanje sa kremicama, losionima i kojekakvim puderima moze vam samo gore uchiniti, mladi ste i ne treba da se trujete hemikalijama!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Hvala puno! 

- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
dakle posle dermatologa ces dobiti odredjen losion ili kremu koju da koristis u odnosu na kozu...ja sam koristio seba med clear face tonik koji mi je mnogo pomogao...e sad,nije kod svakog isto,kod mene moze da pomogne a kod tebe ne...dobices pravi odgovor... 

Dom zdravlja?
Neene....ako ste iz Beograda posetite Avalsku.
I skoro nikako u privatne salone.U vecini radi nestrucno osoblje koje je zavrsilo skole za negu lepote.Nemam nista protiv te profesije ali nisu strucni za deljenje lekarskih saveta.
Neene....ako ste iz Beograda posetite Avalsku.
I skoro nikako u privatne salone.U vecini radi nestrucno osoblje koje je zavrsilo skole za negu lepote.Nemam nista protiv te profesije ali nisu strucni za deljenje lekarskih saveta.
I jos nesto.....ne ocekujte cudo i izlecenje......akne su genetska stvar......terapija pomaze..