Iz okoline Cuprije sam, mojoj majci je potrebna operacija na deb. crevu i najverovatnije na jetri.
Culi smo za ovog dr, ali ne mozemo da dodjemo nikako do njega.
Radi na klinici KBC Zvezdara.
Dr Cuk, koliko sam mogao da se informisem na internetu, ne radi privatno nigde.
Da li neko ima ideju kako da se dodje do ovog lekara, za kojeg su samo reci hvale?
Kako do prof dr Vladimira Cuka
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
Re: Kako do prof dr Vladimira Cuka
a da li ste kontaktirali kbc zvezdaru,mozda znaju oni da vas upute kako je moguce doci do zeljenog dr-a?
ako iz vaseg mesta ne mozete dobiti uput za zvezdaru,mozda dobijete za klinicki centar srbije,nemojte biti u nedoumici,i u kc srbije su odlicni lekari.moja majka je lezala mesec dana na gastro odelenju kc srbije zbog zeludacne kile i zbog tumora debelog creva,i ima samo reci hvale za tu ustanovu.
ako iz vaseg mesta ne mozete dobiti uput za zvezdaru,mozda dobijete za klinicki centar srbije,nemojte biti u nedoumici,i u kc srbije su odlicni lekari.moja majka je lezala mesec dana na gastro odelenju kc srbije zbog zeludacne kile i zbog tumora debelog creva,i ima samo reci hvale za tu ustanovu.
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Avg 22, 2013 11:25 pm
Re: Kako do prof dr Vladimira Cuka
Za
Odgovoreno vam je u pp.gringos napisao:Iz okoline Cuprije sam, mojoj majci je potrebna operacija na deb. crevu i najverovatnije na jetri.
Culi smo za ovog dr, ali ne mozemo da dodjemo nikako do njega.
Radi na klinici KBC Zvezdara.
Dr Cuk, koliko sam mogao da se informisem na internetu, ne radi privatno nigde.
Da li neko ima ideju kako da se dodje do ovog lekara, za kojeg su samo reci hvale?