kako alkohol u krvi kad ne pijem

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

kako alkohol u krvi kad ne pijem

Post od vasa »

Imao sam udes i u krvi mi je ustanovljen mali procenat alkohola-kako kad ne pijem uopste-ima li to veze sa lekovima ili helikobakterijom ili kolitisom--sto lecim--ili je problem u necem drugom -u zelucu ili krvi????
HVALA
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Re: kako alkohol u krvi kad ne pijem

Post od Dea »

Pogledaj lekove koje pijes, ima ih dosta koji sadrze alkohol!
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

pijem bromazepam-eglonyl i salazopyrin--al ne vidim da sadrze akohol--???????nema sanse--moze pre od neke hrane kazu--
zdravo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Dec 28, 2010 7:20 pm

Post od zdravo »

mislim da mak daje pozitivan rezultat na alkohol ili mozda na neki narko test, nisam siguran. U svakom slucaju, mozete potraziti na internetu odgovor. pozdrav!
jovankakoca
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Feb 09, 2011 3:09 pm

Post od jovankakoca »

Prvo ,endogeni fizioloski alkohol nastaje u organizmu kao proizvod metabolizma organskih jedinjenja od 0,01 do 0,03 %,nije posledica konzumiranja alkohola.Drugo,ako je u pitanju veca kolicina alkohola ,moze se uneti putem disajnih puteva udisanjem npr u kafani,retko veca od 0,1% a ako se radi o gustim parama i do 0,2%,trece putem koze se moze uneti,ali dezinfekcija rana alkoholom ne dovodi do merljivih koncentracija alkoholom,cetvrto kod nekih osoba pod uticajem gljivice candidae albicans u crevu moze nastati fermentacija ugljenih hidrata i stvaranje vecih kolicina etanola...To su nacini da ne pijes a nadjen alkohol ,a ako se ne prepoznas u jednom od ovih slucajeva onda si mozda pio ali se ne secas :lol: :P pozdrav
vasa
Stalni član
Stalni član

Post od vasa »

hvala--vec dogo pijem lekove i ne pijem akohol a i kafani nisam bio-a ranu jesam tada imao jer sam imao udes i zato su mi vadili krv i proveravali---a cime su dezinfekovali ranu ja ne znam---moguce je da je od toga--
Odgovori