Postovani doktori i farmaceuti,
Vec dugo godina sam strastveni pusac i konacno sam resio da ostavim ovaj porok. Slabog sm karaktera, jer sam teski zavisnik, pa sam resio da uzimam neki preparat (lek) kako bih sto bezbolnije izdrzao apstinencijalnu krizu...Saznao sam za lek TABEX, pa posto se radi o bugarskom proizvodu, nemam nesto poverenja...
Da li neko mozda zna nesto vise o ovome leku ? Ja sam procitao sve informacije koje su oni (Sopharma) postavili na sajtu, ali ih uzimam sa rezervom...
Pomozite mi i posavetujte me, da li smem da ga uzimam ili ne?
Hvala vam.....
http://www.tabex-sr.com/index.php
Jedno pitanje o leku...
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Re: Jedno pitanje o leku...
nisam doktor ni farmaceut al sam duboko ubedjen da svako moze da ostavi pusenje samo ako ima volje-tj.kad mu volja bude jaca od slabosti prema tom poroku......trebas pokusavati i raditi na jacanju te volje i nikakav preparat ti nece trebati..
no--kod nekoga je mozda potrebno i da proba te razne preparate da bi ojacao svoje samopouzdanje...
NE BIH SAD DA NAVODIM PRIMER MOJE KOLEGINICE KOJE NAZALOST VISE NEMA....dovoljno je da pratis i slusas i citas sta sve duvan lose donosi organizmu a naravno i finansijskom stanju--
DRZIM TI SIPKE
no--kod nekoga je mozda potrebno i da proba te razne preparate da bi ojacao svoje samopouzdanje...
NE BIH SAD DA NAVODIM PRIMER MOJE KOLEGINICE KOJE NAZALOST VISE NEMA....dovoljno je da pratis i slusas i citas sta sve duvan lose donosi organizmu a naravno i finansijskom stanju--
DRZIM TI SIPKE