Jaka glavobolja pre i posle orgazma

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
nikolina23
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 10, 2014 12:10 am

Jaka glavobolja pre i posle orgazma

Post od nikolina23 »

Imam 26 godina i vec mesec dana imam jaku glavobolju pre orgazma, na jednoj strani glave, koja se pojacava kako se priblizava orgazam. Ako ga dozivim, pocinje strasan pritisak sa svih strana u glavi i jos jaci bol na toj jednoj strani. Glavobolja nestaje do sat vremena nakon seksa. Da li treba da posetim neurologa? Inace imam problem sa kratkotrajnim pamcenjem, ali cini mi se oduvek (treba mi vise vremena da se tacno setim detalja iz predjasnjeg dana npr), tako da ne znam da li i to treba da spomenem. Hvala unapred!
Nikolina
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Jaka glavobolja pre i posle orgazma

Post od vasa »

Ja sam vec pisao o tom problemu koji se kod mene javljao povremeno--na nekoliko godina jednom do 3 puta mi se to desi pa opet nista po godinu dana i tako. Mada kod mene bol bas bude jak al skoro u isto vreme pocne i zavrsi se sa orgazmom-veoma kratko.
Ja sam radio dopler krvnih sudova i nista se ne primecuje,a iz nekih mojih saznanja sam probao sa andolom i uspelo je. Nekoliko dana pijem andole kad mi prvi put to bude i posle mi se ne desava isto.Drugo resenje nisam ni probao niti sam cuo neki savet ni od koga.
Druga stvar,cini mi se da ima i veze sa napetoscu -ako nisam opusten i ako mi nesto ne odgovara,onda mi se to desi.
Ako imas nekih problema sa zivcima i nervozom moze da bude i to mozda uzrok.
SVAKO DOBRO TI ZELIM
Odgovori