Jacanje imuniteta

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Labello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 10:34 pm

Jacanje imuniteta

Post od Labello »

Zanima me sta lekari preporucuju za jacanje imuniteta? Imam prilicno slab imunitet uprkos tome sto jedem bas dosta povrca i voca, sto se bavim fizickom aktivnoscu i pazim na ishranu, pa me zanima sta je od brojnih preparata koje mozemo naci u apoteci najbolje za imunitet (i najprirodnije). Da li je propolis dovoljan?
Da li je neko imao iskustva sa preparatom Ener plus? Apotekarka mi je to preporucila kao najbolje?
Hvala :)
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Retko preporucujem bilo kakve preparate, bolje je 10 dana u Sokobanji ili na Zlatiboru. Ako bas mora, predlazem Revita preparat od maticnog mleca, uz polivitaminsku terapiju.

Sve najbolje.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
jesensky
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Nov 07, 2006 10:18 pm

Post od jesensky »

mogu da ti kažem da je moja stara imala manijački kašalj nekih godinu dana,pila razne čajevc,multivitaminske tablete,slikala pluća,popila "tonu" antbiotika, nakon čega joj je bilo samo još gore,žena nije mogla oka sklopiti uvečer,..odlučila da proba sa aloja verom sokom,nakon 1,5 popijene kašlja skoro da i nema,..a i krvni tlak joj je uredniji,te ima više force.
eto,probaj neće ti naškoditi
Merylin
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Avg 03, 2007 1:16 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Merylin »

Jedan cesanj belog luka usitni i pomesaj sa kasicicom meda.Pojedi to svako jutro i iznenadices se.Obicno ga konzumiram zimi u vreme prehlada i virusa i nikada nisam prehladjena.Godinama unazad zaista ne znam sta znaci razboleti se.Mislim da treba da zahvalim belom luku i medu.
Labello
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 10, 2006 10:34 pm

Post od Labello »

Aloju sam pila prosle zime i mogu reci da je dobra stvar, ali malo skuplja, na zalost. Sto se belog luka tice, potpuno se slazem, samo meni bas tesko pada na zeludac, pa nekako gledam da ga stavim u hranu i progutam ne bi li bilo lakse. Med i propolis pijem svako jutro, ali mom organizmu ocigledno to nije dovoljno :(
radoznala_bg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Jan 17, 2007 2:36 pm

Post od radoznala_bg »

Echinaid kapsule italijanski proizvodjac pije se jedna dnevno ..to su inace kapsule echinacee pije se dva meseca pa mesec dana pauze ..kutija od 30 tbl kosta 560 din ...
vesna011
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 28, 2007 12:31 am

Post od vesna011 »

Imunoaktiv od Biofara je dobar. Meni ga je preporucila apotekarica.. pijem ga vec 15 dana i nisam dobila ovaj "viruscic" sto vlada iako su mi svi u kuci bili bolesni...sto je za mene uspeh jer do sada me nista nije "zaobilazilo"... Pozdrav!
brzibg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 09, 2007 10:40 pm

Post od brzibg »

Imunoaktiv sam koristio neko vreme. Lomio me neki virus ili prehlada, pa sam kao savet od koleginice dobio to. Tada mi je pomogao da se izvucem, medjutim stekao sam utisak da on u trenutku dok ga pijes izvlaci maksimum iz tvog organizma, da se odbranis ali da nije za duze staze. Ja sam posle toga nastavio da ga pijem i nakon mesec dana vise nisam osecao neko dejstvo, cak sta vise ponovo me lomilo i slomilo tog puta iako sam ga pio mesec dana konstantno.

Subjektivno ali i to je misljenje.
OljaA
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jan 31, 2007 11:48 pm

Post od OljaA »

dr ivica napisao:predlazem Revita preparat od maticnog mleca, uz polivitaminsku terapiju.
Ja pijem Revitu i zadovoljna sam, a sta znaci to uz polivitaminsku terapiju?
Dobra je ehinacea, a sada sam kada sam se prehladila ukljucila Propolis sa bokvicom i vitaminom C, nikada brze nisam sve iskasljala.

Slika

Slika
Slika
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Polivitaminska- vise vitamina. Zavisno od starosti i stanja. C-vit. i B grupa. E kod odraslih. Plus minerali. Oligovit je dobro resenje. Ili Cvit+Beviplex+Ca-Mg sumece tablete.

Pozdrav!
Mrs_Parker
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Sep 02, 2002 2:00 am
Kontakt:

Post od Mrs_Parker »

Kako doci do Revite?
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od dr ivica »

Ona se prodaje preko Multi-Level-Marketing sheme, i svakom gradu ima distributera, cak sam je vidjao i u nekim privatnim apotekama. Ja nisam distributer, uzgred :)
OljaA
Aktivan član
Aktivan član

Post od OljaA »

Slika
OljaA
Aktivan član
Aktivan član