Imam 21 godinu i imam problem sa EREKCIJOM

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

boskoludi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Imam 21 godinu i imam problem sa EREKCIJOM

Post od boskoludi »

imam 21 godinu i imam problem sa erekcijom.sve je bilo odlicno do pred mesec dana. imao sam devojku koju nije bila nesto posebna a erekcija je bila odlicna i mogao sam da to uradim i po 3-4 puta u jedno vece. Sad sam sa devojkom koju volim godinama i javio mi se problem sa erekcijom. izgleda fenomenalno celo vreme mislim da necu moci da prestanem da radim to sa njom a kad dodje moment da se to desi moj penis nece da stane. molim vas za neki savet.
Jelena 16
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 24, 2008 5:38 pm

Post od Jelena 16 »

Kako to mislis nece da stane?
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Jel nece da stane na noge, mislim da se uspravi ili nece da stane da radi oko male???
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2008 1:52 pm

Post od sanyalica »

...ili ne moze da stane :oops: mislim, zbog velichine? :o

P.S. samo se nadovezujem na Hunterovu dvoumicu, pa se mi sad troumimo :wink:
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Ajde ludi bosko, daj odgovor, sta si mislio da se ne zlopatimo i ponudimo koristan savjet, ba!
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Hunteru, znash shta, odgovori ti njemu i posavetuj ga za sva tri moguca sluchaja!
boskoludi
Novi član
Novi član

Post od boskoludi »

nece da se krene :cry:
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Tje krene :wink: nemoj se predajesh tek tako! :D
Korisnikov avatar
sanyalica
Stalni član
Stalni član

Post od sanyalica »

Znash shta, sad ozbiljno, problem je u glavi-nisi imao frku sa ruznjikavom, jer si se osecao superiornije. E a sa ovom drugom devojkom, imash mali kvrc, jer te malko muche komplexi. Razmisli o tome. Kad budesh svestan sushtine, na pola puta si do reshenja!Pozz :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Aj bicu ozbiljan, mada sam mislio da malo upakujem u sjajnu foliju :lol: i da te zajebavam, posto me danas jedan tvoj zemljak iznervirao!

Problem ti je 90% u glavi. Sam kazes da je volis godinama verovatno si je idealizovao i sto kaze Sanja, sad te muci neki komleksic nize vrednosti. Ja bi to resio sa kojim pivom vise, pustio prljavoj masti na volju i prosto bi zaboravio da sam snjom (ima valjda neka bezobrazna akcija koja bi ti mogla skrenuti misli sa nje). Ako ne pali ni to, onda probaj sa nekom hemijom, recimo otresi vijagru, cisto da probijes led, pa ako se malisi svidi, nece u buduce ni pitati tvoj mozak da li da se digne!
Ima tu i hemije, ako je volis i extra izgleda, ne znaci neminovno da njeni feremoni uticu pozitivno na tebe, desavalo se i meni tvojih godina, a posle sam naucio da prevazidjem!

Naravno i ona bi trebala tu malo pogurati stvari, dati inicijative, uraditi nesto sto mozda ne cini. Ako nezna kako neka mi se javi ona da joj objasnim :lol: Malo sale nije na odmet stizu praznici!

Zivio i stajao ti bar 3 puta u danu!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Ej da i ti si tu bitan, probaj malo oral (da ti budes aktivan) mozda naletis na neku aromu, koja ce promeniti stvari!
boskoludi
Novi član
Novi član

Post od boskoludi »

da moguce da je i to sta znam... ali bas sam bio juce sa ovom sto me izluduje.. palila me celo vece i kad smo dosli kod mene kuci onda sve je krenulo kao sto ne treba :cry: samarao sam ga pred nju :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Licni brate malo, pusti masti na volju... Bice sve ok!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

NEgo da te pitam, a sto ga samaras? JA mog nikad ne samaram!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

NEgo sokole, da te Chichko nesto pita! Priznaj jesi li ikad mastario nesto bezobrazno sa njom? I prestani da ga samaras!
Odgovori