Da li ici lekaru?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Da li ici lekaru?

Post od medi »

Imam 35 godina, ne pijem nikakve lekove osim pilula protiv trudnoce, nisam radjala.
Pre 20tak dana imala sam manju saobracajnu nesrecu. Nisam bilo toliko strasno (na kolima se i ne visi steta) ali desilo mi se da sam bas jako prodrmala glavu. U trenutku udarca glava mi je poletela napred prema volanu i onda nazad. Ne secam se da sam igde udarila glavom (nigde me i ne boli na dodir).
Tri dana me bolela citava glava, najvise potiljak i zadnji deo, uz to sam osecala ogroman pritisak kao da mi je balon u glavi koji postaje sve veci i veci i pritiska sve zivo. Takodje sam imala napade vrucine, mnogo krvi mi je bilo u glavi pretpostavljam posto sam bila crvenija u licu i osecala krv u glavi (kao kad se zacrvenis npr). Malo mi je bila i mucnina i uglavnom sam prespavala 3 dana i bilo je bolje. Nisam isla lekaru.
Nakon toga 2 nedelje je bilo sve normalno i evo sad, tacno posle 2 nedelje opet imam slicne tegobe doduse manjeg intenziteta. U toku jela, odjednom sam osetila vrucinu i krva kako mi udara u glavu, zacrvenela sam se u licu i onda je poceo pritisak i podmukli bol kao iz sredine glave. Bol nije jak ali je dosta neugodan, malo utice i na ravnotezu, lako se zanesem npr. To je trajalo nekoliko sati i proslo.

Da li da idem lekaru i ako da, koje pretrage da uradim.
Hvala
dr ivica
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
Kontakt:

Post od dr ivica »

Samo odite lekaru, a on ce vec znati sta da zahteva od dijagnostickih procedura.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
medi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Mar 22, 2007 9:44 pm

Post od medi »

Zahvaljujem na odgovoru. Poseticu lekara.
Odgovori