HRONIČNI MASTITIS-POMOĆ!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
iskra333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 7:17 pm

HRONIČNI MASTITIS-POMOĆ!

Post od iskra333 »

Molim za pomoć i mišljenje i ako neko imao iskustva sa hroničnim mastitisom bilo bi mi od velike pomoći...jer vise ne znam sta da radim...
Imam 35 god, nisam rađala (dakle, nije klasičan mastitis koji se javlja kod dojilja).Ukratko: obavila sve ultrazvucne preglede, mamografiju, nedavno operisala dojku ( extirpatio tumoris mammae lat.dex.in toto pro PH analysis ex tempore), svi nalazi u redu, nema kancerogenih promena, konci nedavno skinuti, rana dobro zarasta...ali, opet se pojavljuje otok i crvenilo, bol (kao kod mastitisa). Pod antibioticima (uz male pauze) sam vec mesecima (Ciprofloksacin), ali izgleda da oni ne deluju...vec sam potpuno iscrpljena i vise ne znam sta da preduzmem. :(
Svako iskustvo bi mi dobro doslo.Hvala unapred
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni je kod mastitisa (doduse ja sam dojila) pomogao kupus. Stavljala sam hladne listove na grudi par dana. Doktorka mi je rekla da isto moze da se uradi i sa kiselim mlekom/pavlakom. Probaj mozda pomogne....
iskra333
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 31, 2007 7:17 pm

Post od iskra333 »

Dea napisao:Meni je kod mastitisa (doduse ja sam dojila) pomogao kupus. Stavljala sam hladne listove na grudi par dana. Doktorka mi je rekla da isto moze da se uradi i sa kiselim mlekom/pavlakom. Probaj mozda pomogne....
Hvala Dea :) pokusacu i to...a da li te je to trajno oslobodilo mastitisa ili ti je samo trenutno ublazilo simptome?
Odgovori