Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
Duchess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 2:13 pm

Post od Duchess »

majja napisao:
hunter napisao: Isto tako i sa rodbinom, pa nek crknu od HIVa svi, to me ne zanima, vise zivotnog prostora meni.
I bez uvrede, ali moram da ti kažem, i ti spadaš u rizičnu grupu ako nisi monogaman-a shvatila sam tvoj post ozbiljno :lol: jer i te kako ugrožavaš svoju porodicu i njeno zdravlje ako imaš švalerku, jer verujem da i tvoja švalerka ima muža ili još nekog švalera, ne verujem baš da te verno čeka dok namiriš potrebe svoje žene :lol:, i ona isto tako, može 5 min pre nego što će se sa tobom videti, upravo da završi npr jedan žešći oralni sex sa nekim svojim tipom, pa onda tebe sočno i strasno da poljubi, da bi ti nakon toga otišao kući i čuvao svoj brak i obavljao bračne dužnosti sa svojom ženom koju btw voliš :lol: i taaakooo.......da ne širim dalje....mislim da sam i ovim previše ušla u tvoju intimu, ali sam si pisao, pa sam bila slobodna da iznesem i svoje vidjenje nakon tvog posta na tu temu, nadam se da se ne ljutiš??!! :wink:
Genijalno. :lol: :lol: :lol: Hvala na ovom sočnom opisu poligamije, ulepšala si mi dan.

Uzgred, i ja uzela malo da čitam ovu temu, i samo mogu da te citiram: QQ!! Mnogo besni neki ljudi. :wink:
Jai Mahakali, ayo Gorkhali!
Duchess
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Maj 26, 2009 2:13 pm

Post od Duchess »

dupli post :)
Jai Mahakali, ayo Gorkhali!
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od sludjena mama »

majja napisao:

Joldićka skroz se sa tobom slažem!! Niti želim da ih diskriminišem, omalovažavam, još manje bijem, ali ni da im se klanjam.
I uopšte ne želim da prihvatim da zbog toga na kraju balade ja treba da se lečim i tražim dijagnozu, da budem nazivana homofobičnom i kako već sve ne.

Sve je otišlo u aut, nemoralno je postalo moralno, nenormalno je postalo normalno, stvarno treba biti sjajan akrobata i objasniti na najbolji mogući način novim generacijama koje su same po sebi devijantne, jer su odrastale kako su odrastale i nenormalne stvari su im potpuno normalne (virtuelno druženje umesto pravog, ne moram ići dalje od toga) - nisu oni za to krivi (!!!!) - i održati neki pravac koji je koliko toliko ispravan ili zaista treba da se osetim kao old tajmer i konačno prihvatim i silikone i golotinju na sve strane i sex na sred ulice (homo ili hetero - nebitno skroz i sve ostalo što je postalo skroz cool i ok) i sve moralne vrednosti koje su otišle u........peršun (da ne kažem u neko drugo mesto :lol:).

Loodilo!! Totalno!

majja,da ne citiram ceo tvoj post,slazem se sa svime sto si "rekla" i mogu samo da kazem:BRAVO!!!
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Jocak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 27, 2009 7:21 pm
Kontakt:

Post od Jocak »

peniko:

Sto vise citam sve vise verujem da ti nisi normalan :lol:
Znaci svetski ugled nam zavisi od toga kako ce proci parada pedera?? :lol: :lol: Druze nas svetski ugled zavisi od mnogo bitnijih stvari koje moraju da se rese, ali definitivno parada nastranih bolesnika nije jedna od njih :lol:
Ministar policije ce da stiti pedere? Jel treba da ti citiram njegovo i Palmino misljenje o pederima?? :lol:
A da ono za 'odrede za razbijanje demonstracija, policajce u civilu, snajperiste na soliterima' e za to tek nemam komentar :lol: :lol:
Pa sta ti mislis da su pederi - beli medvedi? :lol:
Jel tebi tesko da shvatis da se pedera gnusa 95% ljudi u ovoj zemlji, POSEBNO ako jos zele da iskazu svoju nastranost javnim paradiranjem!!!
E onda stvarno prelaze svaku granicu! I ti mislis da ce policija da bije gradjane jer su ustali protiv takve bolestine?!!! Gresis druze, jos ce policija mozda da se ukljuci da bije pedere jer su ipak gradjani ti koji biraju politicare u ovoj zemlji, a oni nece biti zadovoljni ako se upotrebi prevelika sila (vec sam rekao, 20-30 ljudi i da zavrsi u zatvoru, 10ak njih neka dobije prelom, ako uspeju da razbiju paradu to je mali ulog, ipak bolest nije prosla sto znaci da smo ostali zdrava nacija).
I taman kad sam pomislio da si ozbiljan kazes 'Svaki ucesnik parade ce biti zasticeniji nego sto je bio Biden kad je dolazio' e tu si me dokosurio :lol:
A sad nesto razmisljam, ako je tako Bajden bio zasticen, cudi me kako nije dobio batine, jer ovi 'zasticeni' ce ih verovatno dobiti nazalost :lol: :lol:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Jan 11, 2008 2:38 am

Post od peniko »

Sto vise citam sve vise verujem da ti nisi normalan
Samo ti kazem kako jeste i kako ce biti... Svetski ugled zavisi od postovanja ljudskih prava i sopstvenih zakona. A ne radi se ni o svetskom ugledu, vec o beneficijama koje ce ova zemlja dobiti ako bude postovala ljudska prava, odnosno restrikcijama ako to ne bude radila...
Ministar policije ce da stiti pedere? Jel treba da ti citiram njegovo i Palmino misljenje o pederima??
Tebi ocigledno treba nacrtati da nije bitno nicije misljenje, vec konacan rezultat. U prevodu, da bi dobio nesto, nekada (a narocito kada si ministar) moras da pojedes ono sto si izgovorio i to se pokazalo mnogo puta. Ministar moze da misli sta zeli, ali on ima zadatak koji mora da ostvari, kako bi ono sto je radio u poslednjih godinu dana, pokazalo rezultat. I on je svestan da izostanak tog rezultata moze nositi neprelazak cenzusa na sledecim izborima za njegovu stranku, tako da verujem da ce ignorisati svoj licni stav zarad dobrobiti svoje stranke (koji se u ovom slucaju poklapa sa dobrobiti ove drzave i ovog drustva)... Ministru je u ogromnom interesu da u narednih 6-7 meseci prodje apsolutno kako treba i to se vec vidi.
A da ono za 'odrede za razbijanje demonstracija, policajce u civilu, snajperiste na soliterima' e za to tek nemam komentar
Pa sta ti mislis da su pederi - beli medvedi?
Od toga kako ce parada proci, mnogo stvari zavisi, tako da je u opstem interesu da se drzava ponasa prema njima kao prema belim medvedima u nekom narednom periodu. Naravno da nece biti snajpera po soliterima, posto ih procedura u ovakvim slucajevima ne predvidja...
Gresis druze, jos ce policija mozda da se ukljuci da bije pedere jer su ipak gradjani ti koji biraju politicare u ovoj zemlji, a oni nece biti zadovoljni ako se upotrebi prevelika sila (vec sam rekao, 20-30 ljudi i da zavrsi u zatvoru, 10ak njih neka dobije prelom, ako uspeju da razbiju paradu to je mali ulog, ipak bolest nije prosla sto znaci da smo ostali zdrava nacija).
Na zalost, ponovo se susrecem sa tvojim ogranicenjima... Tu se sitni pojedinci poput policajaca, sudija, narednika i sl. NE PITAJU MNOGO... Ministar policije je jasnom kalkulacijom izracunao (vec je to uradio, buduci da policija vrsi obuke i vode se razgovori sa pripadnicima nekadasnjeg rezervnog sastava) da ce mnogo vise glasova izgubiti ako izvrsi direktan udar na zivot i standard gradjana, nego ako pokrene policiju da radi svoj posao. Tako da ce on bez obzira na svoje misljenje (a obicno ga vecina politicara nema), uraditi ono sto je u skladu sa zakonom... Druga stvar koje je takodje svestan je ta da u skladu sa njegovim reakcijama na Paradu Ponosa, viznu liberalizaciju, opstu reformu policije, on ostaje ili prestaje da bude pozeljan partner svom sadasnjem vecem koalicionom partneru...
I taman kad sam pomislio da si ozbiljan kazes 'Svaki ucesnik parade ce biti zasticeniji nego sto je bio Biden kad je dolazio' e tu si me dokosurio
Takav nacin izrazavanja se, za neobavestene, zove metafora...
Cogito ergo doleo....
K189
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 12, 2009 3:47 pm

Post od K189 »

Ne mogu da verujem da ti zaista verujes u ono sto pricas...
Sta toliko zavisi od parade homoseksualaca? Zbog cega mislis da je gej parada od sustinske (ma bilo kakve) vaznosti za ugled ove zemlje u svetu?
Da je parada neke manjinske etnicke grupe, razumem da bi svet bio okrenut desavanjima ovde, ali buduci da svi znaju koliko homofoba ima na Balkanu, niko ovu paradu nece uzeti ozbiljno i ona nikako ne moze uticati na dalji tok integracija ove zemlje u medjunarodne institucije.
Nijedan inostrani politicar nije se ni izjasnio o ovoj paradi i ni ne znaju cak da ce biti odrzana a ti govoris o nekakvoj vaznosti iste :roll:
Buducnost Srbije zavisi od drugih, mnogo bitnijih stvari...
Druga stvar, jesi li upoznat da nijedan ministar nije zeleo da svojim prisustvom podrzi paradu, svi su protiv odrzavanja samo sto neko to javno kaze, neko se jednostavno i ne izjasni.
Da je ona bitna, nijedan ministar se ne bi libio da je svojim prisustvom uvelica.
A biti gej je opstrukcija prirode, devijantnost, nesto sto je sama priroda uredila kako bi smanjila natalitet.
I sta ta parada moze promeniti, cak i da se odrzi i da policija uspe da zadrzi isfrustrirane horde navijaca, nacionalista i gradjana?
Hoce li se promeniti pogled gradjana na njih? Nece, postace jos agresivniji i iznedrice se jos vise homofoba, posebno ako homoseksualci ostanu zasticeni a neko od heteroseksualaca dobije batine ili zaglavi zatvor.
E onda bi se stvarno digla i kuka i motika, homoseksualci bi zapravo bili oni koji su isprovocirali sve to svojim nepromisljenim protestima.
Kakva prava njima trebaju?
I veruj mi, ministar pre svega razmislja o tome jer cuvajuci homoseksualce moze ozbiljno da ugrozi politicku situaciju u zemlji koja je vise nego uzavrela i zapaljiva.
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

Verujem zbog argumenata koje imam i ljudi sa kojima sam pricao... Kako bi se prostije reklo, obavesten sam. Pri tom, idu izbori za evropski parlament, gde ce se situacija drasticno promeniti u odnosu na prethodnu. Uci ce mnogo vise socijaldemokratskih, liberalnih i zelenih partija...
Da je parada neke manjinske etnicke grupe, razumem da bi svet bio okrenut desavanjima ovde, ali buduci da svi znaju koliko homofoba ima na Balkanu, niko ovu paradu nece uzeti ozbiljno i ona nikako ne moze uticati na dalji tok integracija ove zemlje u medjunarodne institucije.
Nijedan inostrani politicar nije se ni izjasnio o ovoj paradi a ni znaju cak da ce biti odrzana a ti govoris o nekakvoj vaznosti iste
Kao i svaki put do sada, strani zvanicnici koji su dolazili u Srbiju, dolazili su sa listom zahteva. Buduci da ce situacija u evropskom parlamentu biti drugacija, smanjila se tolerancija na krsenja ljudskih prava. Parada u Bukurestu je prosla po prvi put bez incidenata, bas iz tog razloga.
Druga stvar, jesi li upoznat da nijedan ministar nije zeleo da svojim prisustvom podrzi paradu, svi su protiv takve parade samo sto neko to javno kaze, neko se jednostavno ne izjasni.
Bice prisutan drzavni sekretar za ljudska i manjinska prava Marko Karadzic i mnogi poslanici. Negde od pocetka Augusta ce se voditi vise price o ovome, a gro ministara ce Paradu Ponosa poceti da predstavlja kao nuzno zlo. To je lose, ali ipak bolje od toga u ovom momentu ne moze.
A biti gej je opstrukcija prirode, devijantnost, nesto sto je sama priroda uredila kako bi smanjila natalitet.
Ovo je najveca budalastina od svih. Smanjenje nataliteta nije produkt povecane aktivnosti homoseksualaca, vec smanjene aktivnosti heteroseksualaca. Smanjenje nataliteta ne proistice iz delovanja homoseksualaca, vec iz odnosa drzave i drustva prema majci (i zeni generalno), relativno lose socijalne politike, promene nacina zivota...
I sta ta parada moze promeniti, cak i da se odrzi i da policija uspe da zadrzi isfrustrirane horde navijaca, nacionalista i gradjana?
Pa polozicemo jedan ispit kod liberalnijih partija u EP i kod drzava sa liberalnijim vladama...
Hoce li se promeniti pogled gradjana na njih? Nece, postace jos agresivniji i iznedrice se jos vise homofoba, posebno ako homoseksualci ostanu zasticeni a neko od heteroseksualaca dobije batine ili zaglavi zatvor.
Ovaj problem treba dugorocno resavati edukacijom gradjana... Naravno, uvek ce postojati onaj ksenofobni, homofobni, ultranacionalisticki, talog, ali kada se njegovo delovanje zakonskim merama (sprovodjenjem zakona koji se ticu govora mrznje, diskriminacije, etc.)svede na puke price po memljivim podrumima, moci ce da se kaze da je drustvo koliko-toliko ozdravilo...
I veruj mi, ministar pre svega razmislja o tome jer cuvajuci homoseksualce moze da ozbiljno ugroze politicku situaciju u zemlji koja je vise nego uzavrela i zapaljiva.
Ministri su odavno vvec izvagali tu situaciju i cak je na jednoj sednici vlade bilo govora o tome, tako da je vise izlisno pricati o tome.
Cogito ergo doleo....
majja
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm

Post od majja »

peniko napisao: Smanjenje nataliteta nije produkt povecane aktivnosti homoseksualaca, vec smanjene aktivnosti heteroseksualaca. Smanjenje nataliteta ne proistice iz delovanja homoseksualaca, vec iz odnosa drzave i drustva prema majci (i zeni generalno), relativno lose socijalne politike, promene nacina zivota...
Generalno se slažem sa drugim delom rečenice, pritom bih dodala i sveukupnu situaciju i borbu za egzistenciju, ali mislim da izmedju ostalog, ima veze i sa aktivnostima homoseksualaca, jer ako na sve strane gledamo i slušamo kako je to normalno, kako smo "konzerve" ako ne prihvatimo to, kako smo zatucani, zaostali, fobični i šta sve ne, naravno da će dobar deo ljudi (naročito onih mladih i neiskusnih i onih koji misle da sve znaju, sve mogu i da će večito ostati mladi, zdravi i nedodirljivi - ovako smo svi mislili za sebe na pragu svojih dvadesetih, pa nas je sve od reda život sa godinama demantovao i zveknuo "po tintari", nekoga na ovaj, nekoga na onaj način i tako nam razbio tu iluziju!!) onda opredeliti za eksperimentisanje.
Ovde znači ne pričam o onim ljudima kod kojih je došlo do greške u hromozomima, ćelijama i ne znam ni ja čemu sve, da ne lupam sada, jer nisam zapamtila na koji način je neko urodjeni homo, nego pričam o mladim ljudima koji su željni eksperimentisanja, koji misle da je cool, full, extra, vrh brate...i ostalo...biti u trendu. A ovde se upravo propagira da je biti homo - biti u trendu i na taj način mladi počinju da fantaziraju i jedu "pite", da se ne izražavam sada ružno, svi znate šta sam htela da kažem :lol: , i onda kreću da izmišljaju. Žene prelaze u lezbejke zato što su zaboga povredjene od strane muškaraca, jer su muškarci grubi, a žene tako fine i suptilne i samo ženska ruka može da zna šta ženskom telu, na koji način i kako odgovara, samo žena može da razume drugu ženu kad je u pms-u i da joj oprosti njena histerisanja bez nekih većih posledica, samo žena može da razume ženu i kad ova ne izgovori stvari.... A ovi drugi, muškarci, oni već imaju svoju "žvaku" za prelazak na istopolne: Smučile su mi se žene, sve su drolje, sve su pokvarene, samo nas vuku za nos, ne razumeju nas....i da ne davim sada, preterah ga već.

Kada se svemu tome da legitimitet, onda se oni okreću jedni drugima i eto belaja, eto smanjenja (u već nekom procentu) i pada nataliteta. Sledeći korak je legalizacija brakova, pa onda sledeći da im treba ispuniti njihove osnovne potrebe, jer i oni su obični ljudi, isto kao i svi mi i nakon toga se prelazi na više instance, jer i oni imaju insitnkte kao i svi mi, svoje želje i potrebe i oni su ljudi, želeli bi da budu i roditelji, ali eto, sticajem okolnosti (ja bih rekla iz čiste obesti koja je postala legitimna) oni to ne mogu, jer ne ide "muško+muško" i "žensko+žensko", pa hajde onda neka usvajaju decu, neka se veštački oplode žene (verujem da bi tu država lobirala za to i vremenom im omogućila besplatne vantelesne, jer zaboga, oni su ugroženi, a na stranu što gomile hetero parova svakodnevno "istresa" i po više hiljada evra za takve postupke oplodnje, ovde mislim na one koji su u hetero brakovima i iz nekih razloga nisu u mogućnosti prirodnim putem doći do potomstva) i na taj način će vremenom ceo svet otići u Q krasni!!! :( :( :(

Nemam ništa protiv njih, ni protiv njihovog eksperimentisanja, ni toga šta i kako rade u svojim sobama, mene ni na jedan način ne ugrožavaju time, ali davanje legitimiteta svemu tome ceo svet vodi u propast (ovde pričam na globalnom nivou i ne mislim da će se to desiti danas ili sutra, nego za 20, 50, 150 godina).

Ja decu nemam, ne znam da li ću ih imati, slobodno mogu da kažem - ma boli me bre uvo šta će da bude za 20 ili za 150 godina, možda ću živeti još samo godinu ili dve, niko to od nas ne zna, ali verujem da ljudima koji decu imaju i koji obavljaju taj "najvažniji životni zadatak" - vaspitavaju svoju decu i brinu se za njihovu budućnost, da im nije ni malo lako, da su u strepnji, pa čak i (što neko reče) anksiozni, jer je strašno sa čime se sve suočavaju i verujem da bi svi voleli da im se sutra sinovi i ćerke venčaju i rode svoju decu, da im unučići imaju mamu i tatu i babu i dedu, a ne dve mame ili dve tate.

I moram da vam ispričam jednu zezalicu/vic koju pročitah pre neki dan :lol: , to je više kao fazon na ova aktuelna dešavanja, a asocirali su me ovde i Adam i Steva :lol:

Mirko, pazi metak!!!!

Hvala ti Slavko, ljubavi moja!! :lol: :lol:

Ima na ovoj temi pametnih i argumentovanih stvari i sa jedne i sa druge strane, samo bi bilo mnogo lepše i prijatnije za čitanje kada bi pokušali svi da zadržimo komunikaciju na jednom zrelom i kulturnom nivou, bez ličnih uvreda i ružnih reči.

Pozz svima, kuckamo se!! :wink:
go
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 24, 2009 11:47 am

Post od go »

homoseksulizam nema nikakve sa ljudskim pravima to je bolest i trebalo bi da se lece kao narkomani u crnoj reci
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

homoseksulizam nema nikakve sa ljudskim pravima to je bolest i trebalo bi da se lece kao narkomani u crnoj reci
Odakle izlaze ovakvi?? :o :o :o Homoseksualizam se vec 30 godina ne smatra za bolest. Ljudska prava su ugrozena svakome ko u oodredjenom drustvu ne upraznjava ista prava kao vecina tog drustva...
Cogito ergo doleo....
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

peniko: Ljudska prava su ugrozena svakome ko u oodredjenom drustvu ne upraznjava ista prava kao vecina tog drustva...

....a u ovom slučaju ako ne upražnjava sex na isti način kao većina tog društva :lol: :lol: :lol:
Peniko neumoran si!!! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
peniko
Aktivan član
Aktivan član

Post od peniko »

NEUMORAN U ODBRANI SVAKOGA KO JE UGROZEN!!! UVEK PRVI I U INSTITUCIJAMA I NA ULICI AKO TREBA!! :lol: :lol: :lol:
Cogito ergo doleo....
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

peniko napisao:NEUMORAN U ODBRANI SVAKOGA KO JE UGROZEN!!! UVEK PRVI I U INSTITUCIJAMA I NA ULICI AKO TREBA!! :lol: :lol: :lol:
Josh ce i neko udruzenje nastati iz svega ovoga! :wink: :D
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
Korisnikov avatar
Dj.Olivera
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Ned Jul 20, 2008 12:47 pm

Post od Dj.Olivera »

:lol: :lol: Na mladima svet ostaje! Na sledećim izborima GLASAM za njega!!!! :lol: :lol:
Korisnikov avatar
MACHINE
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Sep 11, 2008 9:05 pm

Post od MACHINE »

@Peniko

Obracam ti se kao nekom ko je skoro pa fakultetski obrazovan. Da li sebe smatras buducim akademskim gradjaninom????

Meni si drzao pridiku kada sam predocio egzaktne cinjenice, kao matematicar, pa si mi govorio kako sam djubre i nekulturan samo zato sto sam bio za to da se lekari, poput Eugena Slavnika, lincuju, zatvore dozivotno ili nateraju na prinudan rad ili u krajnu ruku obese (arijevski zakon)...tada si me pljuvao kao neonacistu. Ja sam u dusi pacifista ali ne bih imao problem da takvom sljamu, pogotovo medju lekarima, politicarima, kriminalcima...otkacim giljotinu, za dobrobit cele nacije. Da, mirnije bih spavao znajuci da je jedno djubre manje u zemlji i nece vise moci nauditi nevinima. A kakav je bio tvoj osud? Strasno nezreo! Pljuvao si me i kada sam rekao da je znanje medicine mizerno malo, a jeste i samo budala, slepac ili mentalno retardirana osoba moze tvrditi suprotno! Mizerno je u odnosu na tehniku (matematika, fizika, hemija, informatika, robotika...)...a naravno da se moze povuci analogija ako se smatraju naucnicima, iako svako normalan zna da nisu do obicni experimentatori! I sada uporedi svoje sudove onamo i ovamo. Nacin na koji se raspravljas i nameces svoje ideje je nepristojan i u krajnju meru degutantan u odnosu na bilo koji sud koji iznesem a na koji imas zamerku. Dakle, mani se dvostrukih arsina i sagledaj i uklopi cinjenice u slagalicu onako kako to rade ljudi od struke, koji se bave naukom a ne nadrilekarstvom, verskim poslovima i bajanjima, ma u kako prefinjenom obliku bili (crkvenjaci) i prljavom politikom ili kriminalom. Te grupacije su, cast izuzecima, sam talog i mulj modernog drustva. Na zalost i medicina u Srbiji je samo "nauka u pokusaju" i nista vise, zato je ja i napadam iste ne bi li na neke ljude + uticao da rade sve vise i vise, pogotovo lekare jer su se ukolotecili u dremez i nanesu vise zla nego koristi. To se mora u Srbiji jednom za uvek iskoreniti.

Ko ne zna i zna da ne zna, dete je, nauci ga,
Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga,
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se,
Ko zna i zna da zna, mudar je, sledi ga. :D
Zaključana tema