peniko napisao:
Smanjenje nataliteta nije produkt povecane aktivnosti homoseksualaca, vec smanjene aktivnosti heteroseksualaca. Smanjenje nataliteta ne proistice iz delovanja homoseksualaca, vec iz odnosa drzave i drustva prema majci (i zeni generalno), relativno lose socijalne politike, promene nacina zivota...
Generalno se slažem sa drugim delom rečenice, pritom bih dodala i sveukupnu situaciju i borbu za egzistenciju, ali mislim da izmedju ostalog, ima veze i sa aktivnostima homoseksualaca, jer ako na sve strane gledamo i slušamo kako je to normalno, kako smo "konzerve" ako ne prihvatimo to, kako smo zatucani, zaostali, fobični i šta sve ne, naravno da će dobar deo ljudi (naročito onih mladih i neiskusnih i onih koji misle da sve znaju, sve mogu i da će večito ostati mladi, zdravi i nedodirljivi - ovako smo svi mislili za sebe na pragu svojih dvadesetih, pa nas je sve od reda život sa godinama demantovao i zveknuo "po tintari", nekoga na ovaj, nekoga na onaj način i tako nam razbio tu iluziju!!) onda opredeliti za eksperimentisanje.
Ovde znači ne pričam o onim ljudima kod kojih je došlo do greške u hromozomima, ćelijama i ne znam ni ja čemu sve, da ne lupam sada, jer nisam zapamtila na koji način je neko urodjeni homo, nego pričam o mladim ljudima koji su željni eksperimentisanja, koji misle da je cool, full, extra, vrh brate...i ostalo...biti u trendu. A ovde se upravo propagira da je biti homo - biti u trendu i na taj način mladi počinju da fantaziraju i jedu "pite", da se ne izražavam sada ružno, svi znate šta sam htela da kažem

, i onda kreću da izmišljaju. Žene prelaze u lezbejke zato što su zaboga povredjene od strane muškaraca, jer su muškarci grubi, a žene tako fine i suptilne i samo ženska ruka može da zna šta ženskom telu, na koji način i kako odgovara, samo žena može da razume drugu ženu kad je u pms-u i da joj oprosti njena histerisanja bez nekih većih posledica, samo žena može da razume ženu i kad ova ne izgovori stvari.... A ovi drugi, muškarci, oni već imaju svoju "žvaku" za prelazak na istopolne: Smučile su mi se žene, sve su drolje, sve su pokvarene, samo nas vuku za nos, ne razumeju nas....i da ne davim sada, preterah ga već.
Kada se svemu tome da legitimitet, onda se oni okreću jedni drugima i eto belaja, eto smanjenja (u već nekom procentu) i pada nataliteta. Sledeći korak je legalizacija brakova, pa onda sledeći da im treba ispuniti njihove osnovne potrebe, jer i oni su obični ljudi, isto kao i svi mi i nakon toga se prelazi na više instance, jer i oni imaju insitnkte kao i svi mi, svoje želje i potrebe i oni su ljudi, želeli bi da budu i roditelji, ali eto, sticajem okolnosti (ja bih rekla iz čiste obesti koja je postala legitimna) oni to ne mogu, jer ne ide "muško+muško" i "žensko+žensko", pa hajde onda neka usvajaju decu, neka se veštački oplode žene (verujem da bi tu država lobirala za to i vremenom im omogućila besplatne vantelesne, jer zaboga, oni su ugroženi, a na stranu što gomile hetero parova svakodnevno "istresa" i po više hiljada evra za takve postupke oplodnje, ovde mislim na one koji su u hetero brakovima i iz nekih razloga nisu u mogućnosti prirodnim putem doći do potomstva) i na taj način će vremenom ceo svet otići u Q krasni!!!
Nemam ništa protiv njih, ni protiv njihovog eksperimentisanja, ni toga šta i kako rade u svojim sobama, mene ni na jedan način ne ugrožavaju time, ali davanje legitimiteta svemu tome ceo svet vodi u propast (ovde pričam na globalnom nivou i ne mislim da će se to desiti danas ili sutra, nego za 20, 50, 150 godina).
Ja decu nemam, ne znam da li ću ih imati, slobodno mogu da kažem - ma boli me bre uvo šta će da bude za 20 ili za 150 godina, možda ću živeti još samo godinu ili dve, niko to od nas ne zna, ali verujem da ljudima koji decu imaju i koji obavljaju taj "najvažniji životni zadatak" - vaspitavaju svoju decu i brinu se za njihovu budućnost, da im nije ni malo lako, da su u strepnji, pa čak i (što neko reče) anksiozni, jer je strašno sa čime se sve suočavaju i verujem da bi svi voleli da im se sutra sinovi i ćerke venčaju i rode svoju decu, da im unučići imaju mamu i tatu i babu i dedu, a ne dve mame ili dve tate.
I moram da vam ispričam jednu zezalicu/vic koju pročitah pre neki dan

, to je više kao fazon na ova aktuelna dešavanja, a asocirali su me ovde i Adam i Steva
Mirko, pazi metak!!!!
Hvala ti Slavko, ljubavi moja!!
Ima na ovoj temi pametnih i argumentovanih stvari i sa jedne i sa druge strane, samo bi bilo mnogo lepše i prijatnije za čitanje kada bi pokušali svi da zadržimo komunikaciju na jednom zrelom i kulturnom nivou, bez ličnih uvreda i ružnih reči.
Pozz svima, kuckamo se!!