Dobro se ti nama vratilaibi-ibi napisao: Ako bi mm tako vesto

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
Dobro se ti nama vratilaibi-ibi napisao: Ako bi mm tako vesto
Ovo je sve sto sam rekla ,u celini!Ovde ne vidim nista uvredjivo,vec naprotiv ,sasvim realno!Ako je girl zapazila samo prve tri -cetiri reci i osetila se uvredjenom a ostatak texta nije shvatila i razumela ,onda cu joj se evo izvinuti javno!Bar sam poshtena!Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!
Nisam bre, on je u svaleracijiibi-ibi napisao:hunter napisao:Znas ti znas
Da nisi ti mozda mm??
Znaci, ne bi volela ni jedno ni drugo...ibi-ibi napisao:Pridruzujem se pozdravima,ali bilo bi lepo da u anketi postoji i opcija pod br.3
hunter napisao:Znaci, ne bi volela ni jedno ni drugo...ibi-ibi napisao:Pridruzujem se pozdravima,ali bilo bi lepo da u anketi postoji i opcija pod br.3
Upravo o tome pricam. I jedan i drugi model je devijantan, niko ga ne bi voleo u svojoj kuci. Svi zajedno, prvo pedagosko vaspitnim, a potom i drustveno politickim delovanjem trebamo spreciti oba modela ponasanja!
Evo, pozdravlja Vas i Olja, ne radi joj net!
Ne bi se odrekao cerke,a da li bi se odrekao supruge?hunter napisao:Hvala bogu, ne bih se ni ja odrekao kcerke ni da postane prostitutka ni lezbic, mada opet kazem kod zena mi je homo odnos cistiji i finiji, dok ne predje granice (hocu reci dok je u granici normale, mimo braka, usvajanja itd.).
Svakako, dok smo supruga u ja staratelji u pravnom smislu, nastojali bismo iskoreniti te pojave, dozvoljenim sredstvima. Sa sinom gotovo ista prica, ne bih ga se odrekao, ali bih ga razbastinio, pa nek mu decko obezbedi zivotnu egzistenciju!
Retko koji muskarac bi ovako nesto rekao.Pozdravljam ovaj stav.hunter napisao:I ja se izvinjavam!
NE bih je se odrekao. Po tom pitanju radim preventivno, nekad i prekrsim moralne granice. Ona je divna zena, ali svakako i sebe smatram kvalitetnim covekom, pa opet gresim prema njoj. Ne zato jer ne zadovoljava moje potrebe, vec zato jer sam cesto na terenu, volim novo, volim avanturu, uzdrzavanje mi je strano!
Ako mogu ja, zasto ne bi i ona? Naravno, nastojim spreciti, a i kada bi bilo nesto, verujem da bi uz razgovor presao preko toga. Ne bih oprostio (to ne znaci da bi je se odrekao) da proba decu okrenuti protiv mene, tj. povuci ih na drugu stranu. Njih smatram Svetinjom, pa to doista ne bih dozvolio!