Homosexualizam-bolest ili ne?

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Zaključana tema
hunter
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Nov 17, 2008 1:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

ibi-ibi napisao: Ako bi mm tako vesto
Dobro se ti nama vratila :lol: mm ne koristi svako :lol:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Apr 30, 2009 9:19 pm

Post od ibi-ibi »

hunter napisao:
ibi-ibi napisao: Ako bi mm tako vesto
Dobro se ti nama vratila :lol: mm ne koristi svako :lol:

Sta god to znacilo :D :D :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Lokacija: Lugar i PSIHOLOG ANALITICKE ORIJENTACIJE VODJEN LJUBAVLJU KRENU' U BESPUCE OHHHHH ZMEJEVI, ZMAJEVI!
Kontakt:

Post od hunter »

Znas ti znas

:wink:
sludjena mama
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Avg 28, 2008 10:24 pm

Post od sludjena mama »

Jos nesto,kada se naucis da stanes pred nekim bez treme,straha i panike i kada naucis da iznosis javno,bez bojazni,svoje stavove,kada izadjes iz maminog krila i budes pocela sama da se brines prvo o sebi a kasnije(nadam se ) i o deci,kad shvatis da zivot nije samo prilagodjavanje vecini vec da je nesto mnogo vise i surovije tj icrpljujuca borba za golo prezivljavanje,
e ,tada ces me shvatiti i razumeti!
Nisu moji pogledi na svet uski i zaostali vec samo realni i veruj mi,upravo se takvog,novog sveta plasim!Bolesnog,izvitoperenog,bez vrednosti!
A takva buducnost nas zapravo i ceka!pardon,ne nas,mi smo svoje preziveli vec ceka vas mlade i jos uvek previse mazene!
Ovo je sve sto sam rekla ,u celini!Ovde ne vidim nista uvredjivo,vec naprotiv ,sasvim realno!Ako je girl zapazila samo prve tri -cetiri reci i osetila se uvredjenom a ostatak texta nije shvatila i razumela ,onda cu joj se evo izvinuti javno!Bar sam poshtena!
Da su ostale ,koje su ovde upadale ,ne citajuci sve ,vec samo ono sto i mogu da razumeju,malo,samo malcice razmislile ,verovatno bi i one shvatile!Ali eto,ja ne trazim nicije izvinjenje!

...ajmo dalje:"na pocetku bese "rec" a posle reci,reci,reci....i izgubise smisao! :lol:
Ko ne zna, a misli da zna, budala je, ignorishi ga!!!
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

hunter napisao:Znas ti znas

Da nisi ti mozda mm?? :D
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Eto, napravila si jedan lep gest! Krcimo put ka toleranciji :lol: Jos samo da legalizujemo pedercine i poligamiju i bicemo konacno Nebeska Zemlja! Nece se znati ko koga!
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

ibi-ibi napisao:
hunter napisao:Znas ti znas

Da nisi ti mozda mm?? :D
Nisam bre, on je u svaleraciji :lol:

Naravno, pozdravljam i ovog stalnog clana :lol:

Aneuartis
Stalni clan
Stalni clan

Pridružio: 02 Maj 2008
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

Pridruzujem se pozdravima,ali bilo bi lepo da u anketi postoji i opcija pod br.3
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

ibi-ibi napisao:Pridruzujem se pozdravima,ali bilo bi lepo da u anketi postoji i opcija pod br.3
Znaci, ne bi volela ni jedno ni drugo...
Upravo o tome pricam. I jedan i drugi model je devijantan, niko ga ne bi voleo u svojoj kuci. Svi zajedno, prvo pedagosko vaspitnim, a potom i drustveno politickim delovanjem trebamo spreciti oba modela ponasanja!
Evo, pozdravlja Vas i Olja, ne radi joj net!
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

hunter napisao:
ibi-ibi napisao:Pridruzujem se pozdravima,ali bilo bi lepo da u anketi postoji i opcija pod br.3
Znaci, ne bi volela ni jedno ni drugo...
Upravo o tome pricam. I jedan i drugi model je devijantan, niko ga ne bi voleo u svojoj kuci. Svi zajedno, prvo pedagosko vaspitnim, a potom i drustveno politickim delovanjem trebamo spreciti oba modela ponasanja!
Evo, pozdravlja Vas i Olja, ne radi joj net!

Sigurno se sina ne bih odrekla sve i da je devijantan (kako ti nazivas ljude suprotnog seksualnog opredeljenja od tebe).
Suprug je vec promenljiva varijanta.

I ja pozdravljam sve koji pozdravljaju mene.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

Hvala bogu, ne bih se ni ja odrekao kcerke ni da postane prostitutka ni lezbic, mada opet kazem kod zena mi je homo odnos cistiji i finiji, dok ne predje granice (hocu reci dok je u granici normale, mimo braka, usvajanja itd.).
Svakako, dok smo supruga u ja staratelji u pravnom smislu, nastojali bismo iskoreniti te pojave, dozvoljenim sredstvima. Sa sinom gotovo ista prica, ne bih ga se odrekao, ali bih ga razbastinio, pa nek mu decko obezbedi zivotnu egzistenciju!
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

hunter napisao:Hvala bogu, ne bih se ni ja odrekao kcerke ni da postane prostitutka ni lezbic, mada opet kazem kod zena mi je homo odnos cistiji i finiji, dok ne predje granice (hocu reci dok je u granici normale, mimo braka, usvajanja itd.).
Svakako, dok smo supruga u ja staratelji u pravnom smislu, nastojali bismo iskoreniti te pojave, dozvoljenim sredstvima. Sa sinom gotovo ista prica, ne bih ga se odrekao, ali bih ga razbastinio, pa nek mu decko obezbedi zivotnu egzistenciju!
Ne bi se odrekao cerke,a da li bi se odrekao supruge?

Mislim da je tema vec odavno otisla u off tako da i ne moras da odgovoris na ovo pitanje.
Izvinjavam se ostalim clanovima.
hunter
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od hunter »

I ja se izvinjavam!

NE bih je se odrekao. Po tom pitanju radim preventivno, nekad i prekrsim moralne granice. Ona je divna zena, ali svakako i sebe smatram kvalitetnim covekom, pa opet gresim prema njoj. Ne zato jer ne zadovoljava moje potrebe, vec zato jer sam cesto na terenu, volim novo, volim avanturu, uzdrzavanje mi je strano!
Ako mogu ja, zasto ne bi i ona? Naravno, nastojim spreciti, a i kada bi bilo nesto, verujem da bi uz razgovor presao preko toga. Ne bih oprostio (to ne znaci da bi je se odrekao) da proba decu okrenuti protiv mene, tj. povuci ih na drugu stranu. Njih smatram Svetinjom, pa to doista ne bih dozvolio!
Korisnikov avatar
tanja68
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 18, 2008 5:05 pm

Post od tanja68 »

E pa svaka cast Hunter ovo je bilo najpametnije receno u poslednja dva dana, a receno je dosta moramo priznati :wink:
ibi-ibi
Aktivan član
Aktivan član

Post od ibi-ibi »

hunter napisao:I ja se izvinjavam!

NE bih je se odrekao. Po tom pitanju radim preventivno, nekad i prekrsim moralne granice. Ona je divna zena, ali svakako i sebe smatram kvalitetnim covekom, pa opet gresim prema njoj. Ne zato jer ne zadovoljava moje potrebe, vec zato jer sam cesto na terenu, volim novo, volim avanturu, uzdrzavanje mi je strano!
Ako mogu ja, zasto ne bi i ona? Naravno, nastojim spreciti, a i kada bi bilo nesto, verujem da bi uz razgovor presao preko toga. Ne bih oprostio (to ne znaci da bi je se odrekao) da proba decu okrenuti protiv mene, tj. povuci ih na drugu stranu. Njih smatram Svetinjom, pa to doista ne bih dozvolio!
Retko koji muskarac bi ovako nesto rekao.Pozdravljam ovaj stav.
Ali isto tako verujem da tvoja supruga sve odlicno zna i kao takvog te prihvata.
Tako bi i majke i ocevi i okolina trebalo da prihvate ljude iz svoje porodice,okruzenja,komsiluka koji su drugacijeg seksualnog opredeljenja od njih i da postuju to sto se oni ne stide da javno pokazu ko su.Zivi ljudi,razlicitih zanimanja i mozda truncicu hrabriji od mnogih koji su strejt.
Zaključana tema