Da li neko ima konkretna iskustva sa ovim nacinom lecenja, koji je uzgred budi receno, u Velikoj Britaniji rame uz rame priznat kao i klasicna (zvanicna) medicina, a kod nas se jos uvek smatra alternativnim metodom lecenja? Interesuju me iskustva, (manje-vise istorijat znam). Koje su mogucnosti ovog tretmana? Kakva je razlika izmedju Lekara-Homeopata i Homeopata bez titule Dr.? Koji je nas najbolji (najuspesniji) sa ili bez titule strucnjak u ovoj oblasti, (Molio bih Ime i Prezime u smislu preporuke), pogotovo u Novom Sadu. Hvala.
P.S. Ima li neko negativna iskustva? Takodje bih zeleo da znam.
HOMEOPATIJA
Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Homeopatija
Nas najpriznatiji homeopata je prof. dr. Milos Popovic. Zivi i radi u Beogradu. Nemacki je djak, jer se nemacka i engleska homeopatija malo razlikuju. Englezi dozvoljavaju da kurseve homeopatije pohadjaju sve struke, dok Nemci to dozvoljavaju samo medicinarima.
Re: Homeopatija
Hvala mr ph. Silvio. Kako da ostvarim kontakt (telefon ili adresa) sa postovanim prof.dr. Milosem Popovicem, jer ste samo naveli: da zivi i radi u Beogradu a, to je sirok pojam. Naime, ne znam gde da ga potrazim, pa bih vas molio, ako znate da me uputite i naravno, da li raspolazete sa informacijom nekog eminentnog Homeopate u Novom Sadu. Vidim da ste cesto na ovom sajtu i cenim vas rad i zalaganje, sto je za svaku pohvalu. S toga, verujem da znate i ovo. Jos jednom HVALA.mr ph. Silvio napisao:Nas najpriznatiji homeopata je prof. dr. Milos Popovic. Zivi i radi u Beogradu. Nemacki je djak, jer se nemacka i engleska homeopatija malo razlikuju. Englezi dozvoljavaju da kurseve homeopatije pohadjaju sve struke, dok Nemci to dozvoljavaju samo medicinarima.
-
- Saradnik
- Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Homeopatija
U Novom Sadu ne znam ni jednog homeopatu koga bih mogao da preporucim.
Prof. Popovic radi utorkom i subotom, telefon je 011/3182-736.
Pregledi se zakazuju i znam da su svi termini uvek popunjeni za narednih mesec dana, sem ako nije nesto hitno pa on da neki vanredni termin.
Srecno!
Prof. Popovic radi utorkom i subotom, telefon je 011/3182-736.
Pregledi se zakazuju i znam da su svi termini uvek popunjeni za narednih mesec dana, sem ako nije nesto hitno pa on da neki vanredni termin.
Srecno!