HOMEOPATIJA

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
Aurora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 13, 2005 11:14 pm

HOMEOPATIJA

Post od Aurora »

Da li neko ima konkretna iskustva sa ovim nacinom lecenja, koji je uzgred budi receno, u Velikoj Britaniji rame uz rame priznat kao i klasicna (zvanicna) medicina, a kod nas se jos uvek smatra alternativnim metodom lecenja? Interesuju me iskustva, (manje-vise istorijat znam). Koje su mogucnosti ovog tretmana? Kakva je razlika izmedju Lekara-Homeopata i Homeopata bez titule Dr.? Koji je nas najbolji (najuspesniji) sa ili bez titule strucnjak u ovoj oblasti, (Molio bih Ime i Prezime u smislu preporuke), pogotovo u Novom Sadu. Hvala.
P.S. Ima li neko negativna iskustva? Takodje bih zeleo da znam.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Homeopatija

Post od mr ph. Silvio »

Nas najpriznatiji homeopata je prof. dr. Milos Popovic. Zivi i radi u Beogradu. Nemacki je djak, jer se nemacka i engleska homeopatija malo razlikuju. Englezi dozvoljavaju da kurseve homeopatije pohadjaju sve struke, dok Nemci to dozvoljavaju samo medicinarima.
Aurora
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Apr 13, 2005 11:14 pm

Re: Homeopatija

Post od Aurora »

mr ph. Silvio napisao:Nas najpriznatiji homeopata je prof. dr. Milos Popovic. Zivi i radi u Beogradu. Nemacki je djak, jer se nemacka i engleska homeopatija malo razlikuju. Englezi dozvoljavaju da kurseve homeopatije pohadjaju sve struke, dok Nemci to dozvoljavaju samo medicinarima.
Hvala mr ph. Silvio. Kako da ostvarim kontakt (telefon ili adresa) sa postovanim prof.dr. Milosem Popovicem, jer ste samo naveli: da zivi i radi u Beogradu a, to je sirok pojam. Naime, ne znam gde da ga potrazim, pa bih vas molio, ako znate da me uputite i naravno, da li raspolazete sa informacijom nekog eminentnog Homeopate u Novom Sadu. Vidim da ste cesto na ovom sajtu i cenim vas rad i zalaganje, sto je za svaku pohvalu. S toga, verujem da znate i ovo. Jos jednom HVALA.
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Homeopatija

Post od mr ph. Silvio »

U Novom Sadu ne znam ni jednog homeopatu koga bih mogao da preporucim.
Prof. Popovic radi utorkom i subotom, telefon je 011/3182-736.
Pregledi se zakazuju i znam da su svi termini uvek popunjeni za narednih mesec dana, sem ako nije nesto hitno pa on da neki vanredni termin.
Srecno!
Odgovori