hitan savet zbog????

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
strujkan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Okt 14, 2008 11:31 pm

hitan savet zbog????

Post od strujkan »

Postovani,molim vas za savet.Dete mi ima 2 god. i 3 mes. imao je do prosle nedelje upalu desnog uha i imao terapju (Sinacilin 3*1 k.k i kapi Adrianol T) i to se zalecilo.Posle 2 dana dobio je visoku temperaturu isla je do 39.5 i odveden je i u diom zdravlja(gde mi je receno da nije nista) i u Tirsovu gde je izvadjena krv i urin.Sedimantacija u 1h je bila 60 leukociti 17000.,pregledano je i uho opet sve je ok,malo je zapusen nos i malo crveno grlo ali mislim da je sedimentacija previskoa za tako nesto.Uzet je briz zdrela i urinokultura koja ce biti za 3 dana.Data je terapija Pancef 100mg(1kk dnevno ili 5,2mg) i gore navedene kapi.Temperatura samo spada kad mu damo neki lek za skidanje i vraca se posle 2-3 sata i tako konstantno.Obracavam se zbog straha jer sam cuo da zbog ovolike sedimentacije treba dete da ide u bolnicu da prima infuziju,longacef ili nesto slicno.Samo da jos pomenem da slabo jede i slabo i pije.Sta da radimo????I da li mozda znate sta moze da bude uzrok.Hvala inapred
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

ne mora da jede, ali treba da pije sto vise. zbog tako visoke temperature. samo sto vise tecnosti.

za ostalo ne mogu da vam kazem nista, zaista ne znam. zao mi je.

nadam se da ce sve biti ok.
Odgovori