Hitan savet-potres mozga ili ne??!!
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Majjo ako si imala muchnine i bilo koji propratni simptom potresa mozga treba da se obratish neurologu. Da obavi osnovni neuroloshki pregled, osetljivost zenica , koordinaciju za svaki sluchaj!
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Samo mučnine, ali bez povraćanja. Danas nema ni mučnine. Pregledao me je, ako se to uopšte može tako reći i svesti pod pojam pregleda, heurohirug, koji je samo pogledao snimak lobanje i postavljao mi pitanja.tamaraft napisao:Majjo ako si imala muchnine i bilo koji propratni simptom potresa mozga treba da se obratish neurologu. Da obavi osnovni neuroloshki pregled, osetljivost zenica , koordinaciju za svaki sluchaj!
Ovo što navodiš ništa nije radjeno....a zbog toga sam najviše i išla.
Glavobolja je tek sada počela da popušta, nisam pila nikakve analgetike.
Jel i dalje stojiš pri ovome što si napisala?! Da jurim sutra neurologa?!
Hvala ti na odgovorima.

Idi kod neurologa. Pij što više tečnosti (voda i prirodni sokovi). Možda da odeš i kod ortopeda da ti stavi kragnu.majja napisao:Sad kada ponovo čitam šta si ti napisala, pa onda ovo što sam ja napisala, izvodim zaključak ili da sam glupa ili da sam luda!!!![]()
![]()
![]()
Ići ću sutra kod neurologa, dakle stvarno sam neprevazidjena!!
Ja sam pre 3-4 godine imala blaži potres mozga, "genijalno" otišla sam 24h posle pada. Siptomi: vrtoglavica (čak i u ležećem položaju, pri apsolutnom mirovanju), bolovi u svim mišićima, bez mučnine i povraćanja. Glava me je bolela nekih mesec dana posle toga pri svakom jačem potresu. Ni danas nemam pojma kako sam pala, amnezija koja je trajala 10-15 min (za sve oko sebe bila sam svesna, ali za mene je to vreme izgubljeno). Tada su me pregledala dva neurologa i ortoped, ali pošto je prošlo više od 24h, nisu me ostavili u bolnicu na posmatranje (iako mi je sve bilo smešno).
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Hvala na pitanju, danas je prvi dan da nemam glavobolju!!martat napisao:Majja,kako si?
Nadam se da si dobro

Nisam bila kod lekara, mnogo sam bila pospana ova tri dana i užasno me je bolela glava, a ja sam tvrdoglavko koji baš i ne voli lekove, a i stomak mi je uglavnom bio prazan, te naročito zbog toga nisam htela da uzimam nikakve lekove.
Jesam ošamućena, ali to je više zato što sam doslovno shvatila pojam "dijeta", što meni naravno nije teško palo

Hvala još jednom svima!!!