Imam 18 godina i dobijao sam ceste infekcije, kada sam imao 15 godina imao sam upalu pluca i otkrili su mi uvecanu jetru i slezinu, radio sam razne analize do sada i sve analize su bile negativne ali od skoro su mi pronasli hipogamaglobulinemiju, meni su samo objasnili da cu da primam imuno globuline i da cu mozda primati dozivotno. e sada mene zanima dali postoji mogucnost da ne primam dozivotno? i zanima me dali sam ja jedini slucaj da sam star a imam manjak imuno globulina.
Hipogamaglobulinemija
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
nebojsa2805
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Hipogamaglobulinemija
Zdravo svima nov sam ovde i posto ne znam gde da postavim temu postavicu ovde izvinjavam se adminu unapred...
Imam 18 godina i dobijao sam ceste infekcije, kada sam imao 15 godina imao sam upalu pluca i otkrili su mi uvecanu jetru i slezinu, radio sam razne analize do sada i sve analize su bile negativne ali od skoro su mi pronasli hipogamaglobulinemiju, meni su samo objasnili da cu da primam imuno globuline i da cu mozda primati dozivotno. e sada mene zanima dali postoji mogucnost da ne primam dozivotno? i zanima me dali sam ja jedini slucaj da sam star a imam manjak imuno globulina.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Hipogamaglobulinemija
Можеш ли да будеш мало одређенији? Када си имао и какве инфекције? Јесте да су године у питању, али пробај да се сетиш бар оријентационо.
-
nebojsa2805
- Novi član

- Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm
Kao mali sam cesto imao prehlade, a kada sam napunio 15 godina tada sam dobio upalu pluca i nasli su bili gram + koke, i ta infekcija me cesto zakaci, godisnje imam po 2 ili 3 puta upalu pluca
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
И ја сам имао доста здравствених проблема. Као мали сам прележао морбиле и оставиле су ми последице по имунитет, бубреге, срце. Ипак, борим се, прилично успешно.
Против вируса постоји одличан домаћи препарат који се прави од белога лука и јаке комовице. Погледај га на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Имунитет.
Против бактерија још нисам пронашао делотворну превентиву, али треба да почнеш да користиш домаћи прополис, мед, лимун...
И наравно, треба да се пазиш у смислу адекватног облачења и понашања. Не смеш плућа да излажеш хладним стресовима док ти се потпуно не опораве.
Против вируса постоји одличан домаћи препарат који се прави од белога лука и јаке комовице. Погледај га на мом сајту www. aca. rs у Савети, Здравље под Имунитет.
Против бактерија још нисам пронашао делотворну превентиву, али треба да почнеш да користиш домаћи прополис, мед, лимун...
И наравно, треба да се пазиш у смислу адекватног облачења и понашања. Не смеш плућа да излажеш хладним стресовима док ти се потпуно не опораве.