Herpes ili jaka bakterijska infekcija

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
Korisnikov avatar
Olja 86
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Apr 23, 2007 9:53 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Herpes ili jaka bakterijska infekcija

Post od Olja 86 »

Imala sam bliski kontakt sa osobom koja ima herpes i pomirila se sa sudbinom da cu i ja da imam malu groznicu na rubu usana.

Ali, nakon 2 dana prijatno sam se iznenadila da se to nije desilo.

Treceg dana pocela sam da osecam malaksalost i bolove u grlu kada progutam bilo sta, gubitak apetita koji za mene nije karakteristican.

Cetvrtog dana bila je subota, bolovi jako neprijatni i vrlo jaki, upecetljivo drugaciji nego kada se obicno razbolim i prodjem sa velikom kolicinom limuna i vitaminom C.

Kaze doktorka koja je bila dezurna u subotu, virus je ali i vrlo jako crveno grlo tako da mi je dala Panklav.

Pocela sam odmah da ga pijem.

Sutradan nista mi nije bilo bolje, kao ni danas, cak jos gore, na grlu imam plikove, uzasno me boli i u ustima osecam isti onaj miris i ukus kao kada sam pre dve godine lezala ovcje boginje pa mi izasle i po grlu.

Slicno i izgleda jer nikada se nisam ovako osecala sto se tice grla osim tada.

Antibiotike pijem vrlo retko tako da je cudno da mi Panklav kao dobar antibiotik nije pomogao bas ni malo jer je sirokog spektra ako je u pitanju infekcija.

Danas sam otisla opet, dktorka kaze grlo katastrofa, to je herpeticna angina i posalje me na ORL gde kazu da nije nego jaca infekcija i dadose mi inekcije.

I ja sam sad zbunjena i zaprepascena!!!

Da li imam virus ili bakterije?

Ne mogu da verujem da su tako neodgovorni da mi ne urade neki bris, posalju na infektivno nego svako daje dijagnozu na osnovu onoga sto mu zalici na prvi pogled a ja poludeh od ranica u grlu i bolova a imam i malo dete u kuci i sto pre bih da se izlecim da dodje kojim slucajem do nje jer je stvarno jako neprijatno.

Da li bi neko nesto mogao da mi kaze o ovome.
Anastasija, mamino najveće blago - 28.05.2005.

Promenila nick iz Dr. Olja u Olja 86
ivamatic
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Avg 22, 2007 10:41 am

Post od ivamatic »

Nemate razlog da ne verujete ORL uzmite tu terapiju i bice Vam bolje....Imajte na umu da je bolest stanje a ne proces,nece trajati godinama...Ove dijagnoze iako izgledaju oprecne ustvari su slicne.

Zelim Vam sve najbolje... :P :P :P :P :P
"Izbiliza niko nije normalan..E=mc2"
Odgovori