Imala sam hepatitis A i pre neki dan sam ponovo radila analizu krvi!
Interesuje ma tj da li je moguce da one budu extremno povisene od slatkisa, sarme, pecenja i svega sto se jede na slavi???
alt i ast ponovo VELIKI???????!!!!!!!!!!!!
Hepatitis A - izlecena ili ne i POSLEDICE?
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
majja
- Stalni član

- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moguce je da budu povisene, ne ekstremno, ali moguce je!!!
I da te pitam ja sad nesto: a zar ne treba da budes ti na dijeti (bez obzira sto si dugo lezala) a ne da se sladis sarmicama i ostalom slavskom hranom??!?!
Pridrzavaj se ti zdrave ishrane i nece glava da te boli!!
Jetra ti je i ovako bila preopterecena i sada treba ti da joj pomognes da se stvari vrate u normalu, a ne da je dodatno opterecujes teskom hranom.
Pozdrav, Majja
I da te pitam ja sad nesto: a zar ne treba da budes ti na dijeti (bez obzira sto si dugo lezala) a ne da se sladis sarmicama i ostalom slavskom hranom??!?!
Pridrzavaj se ti zdrave ishrane i nece glava da te boli!!
Jetra ti je i ovako bila preopterecena i sada treba ti da joj pomognes da se stvari vrate u normalu, a ne da je dodatno opterecujes teskom hranom.
Pozdrav, Majja
-
sneza_T
- Stalni član

- Pridružio se: Uto Maj 16, 2006 12:15 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Na dijeti sam vec iiiiiiiihhhhhhiiiiiiiiihhhhhhhiiii bas odavno ima 3meseca
Ja rekoh malo da dam sebi oduska kad ono alt i ast katastrofa??? alt=537 i ast=325...
Danas idem na kontrolu, i blam me kad bude moja dr videla koliki su mi alt i ast-ima da kaze "mi se toliko meseci borimo protiv povisenih transaminaza a ti se zezas..."
OPET NE JEDEM NISTA KALORICNO SLATKO KISELO MASNO TESTO...
cvekla+saragarepa+banana+kasicica meda = ovo jedem SVAKODNEVNO!
Treba da idem sutra i prekosutra na slavu al ne znam sta cu kad mi budu rekli JEDI, STO NE JEDES???
HVALA MAJO PUNO!
Ja rekoh malo da dam sebi oduska kad ono alt i ast katastrofa??? alt=537 i ast=325...
Danas idem na kontrolu, i blam me kad bude moja dr videla koliki su mi alt i ast-ima da kaze "mi se toliko meseci borimo protiv povisenih transaminaza a ti se zezas..."
OPET NE JEDEM NISTA KALORICNO SLATKO KISELO MASNO TESTO...
cvekla+saragarepa+banana+kasicica meda = ovo jedem SVAKODNEVNO!
Treba da idem sutra i prekosutra na slavu al ne znam sta cu kad mi budu rekli JEDI, STO NE JEDES???
HVALA MAJO PUNO!