hemoroidi
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
hemoroidi
Imam 37 godina,rodila sam troje dece,imala sam manjih problema sa hemoroidima pred porodjaj i posle porodjaja,ali su se povlacili bili su bolni.Sada imam vecih problema oko godinu dana.Imam unutrasnje hemoroide,jako su bolni,bol je stalno prisutna da nemogu da sedim i kad hodam jako me boli,imam u donjem delu stomaka grceve,sa desne strane stomaka gde se nalazi slepo crevo osetim takodje bol,nemam kravarenja cesta samo ponekad kad je cvrsce praznjenje.Cak i ako je kasasto praznjenje jako me boli i osetim da iskoci cvor ali se vrati.Vodim racuna o higijeni,koristim faktu mast,faktu cepice,ublazi mi bol ali ponekad nemogu ni da stavim cepic od unutrasnjih suljeva.Suljevi mi se pojave u intervalima nekim prodju me skroz nemam nikakvih problema oko dve, tri nedelje,pa se ponovo pojave unutrasnji,imam dve kozice spolja od popucalih unutrasnjih hemoroida.Ali me oni ne bole,samo unutrasnji da nemogu da sedim.Molim vas pojasnite mi dali su to stvarno hemoroidi ili imam nekih drugih problema sa crevima,dali je opasno,dali moze da se to izleci i na koji nacin...HITNO Pozdrav