Help

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin

Odgovori
luka1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 5:27 pm

Help

Post od luka1988 »

Ne znam da li sam na pravom mestu ali ipak cu postovati ovde,izvinite ako sam omasio temu.Imam vec skoro 2 godine problem sa Vrtoglavicom(nije klasicna da mi se pomeraju stvari vec kao neka nestabilnost kad hodam)Uradio sam toliko pregleda da ni sam vise ne znam sta da radim.Da pocnem ispocetka da bi vam bilo lakse.Pre 2 godine me probudila jaka vrtoglavica iz sna,nikad nisam imao problema sa pritiskom do tad.Bio je 160/80,uradili su mi sve preglede kod neuro i kardio doktora,sve je bilo ok(i dalje je hvala bogu).Naravno Nestabilnost pri hodu je i dalje prisutna.Radio sam neki pregled za centar za ravnotezu i tu je sve u redu.Skener glave u redu.Pre 6 meseci Magnetnu rezonancu i tu je sve u redu,imam probleme sa sinusima tako su mi rekli.Vadio sam krv xxxxx puta ni sam vise ne znam koliko,krvna slika super,secer,masnoca malo povisena.Sad posto sam ja to sve uradio po ko zna koliko puta,a i magnetna je pokazala da nema nista,mene zanima sta je meni?Moram da vam kazem da provodim malo duze vremena ispred kompijutera,a i da mi vrat uzasno pucka tj puca bolje recno.Slabije vidim ne nosim naocare i ako bi trebao ali to planiram da uzmem sad polse nove godine.Pio sam zoloft koji mi nesto nije ni pomogao,rekli su mi da sam depresivan sto ja naravno nisam,a mozda i jesam ali ja ne znam.Uglavnom te lekove nisam uzimao nesto puno samo nekoliko meseci.To sam pio pre 2 god kad su poceli problemi.Interesuje me jel mogu problemi sa vratom i ocima da uticu na nestabilnost.Da za malo da zaboravim.Kad stojim i gledam u neku tacku malo mi se zaljulja kao da cu da padnem i odma moram da se pomerim sa tog mesta ili da skrenem pogled.Molim Vas dajte mi neki savet.Kod mene kad god se obratim lekaru oni me salju da vadim krv.Hvala Vam
Eddit:Zaboravio sam da Vam napisem da pusim po 2 pakle na dan,pluca su u redu
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Help

Post od Dr011 »

mozes da imas takve tegobe usled problema sa vratom i vidom...neregulisan vid moze zaista da ti pravi probleme, tako da sto pre idi da proveris dioptriju i to regulises...ne valja da dugo sedis za kompjuterom, to treba da izbegavas, ostecuje se i vid,a i kicma zbog dugog sedenja, nepravilnog polozaja...treba promeniti stil zivota, vise fizickih aktivnosti, zdrava ishrana (sto pre spreci razvoj problema sa povisenim masnocama i dr.), trudi se sto vise psiholoski da se rasteretis...a sto se tice pusenja, 2 pakle, to je zaista mnogo :wink: , savet je da pusenje ostavis na vreme (pretpostavljam na osnovu nika da si mlad), jer ono stetno utice ne samo na pluca vec i na ceo organizam, za sad je uredu ali vremenom duvan ipak ostavlja posledice...znaci treba promeniti navike, izbegavati lose, a sticati sto vise onih dobrih, voditi sto zdraviji nacin zivota, i moguce je da ce doci do nestanka i tih tegoba koje navodis :)
luka1988
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Dec 26, 2010 5:27 pm

Re: Help

Post od luka1988 »

Hvala Vam gospodine na brzom odgovoru.Da mlad sam 22 godine to sam zaboravio da napisem.Sve najbolje.
Odgovori