Gusta krv i osamucenost(pospanost)+visok holeaterol i trigli

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin, vlada99

Odgovori
VesnaIvan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 11, 2017 11:12 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Gusta krv i osamucenost(pospanost)+visok holeaterol i trigli

Post od VesnaIvan »

Postovani,pre svega dobro vece,ne znam odakle da pocnem. Muz mi ima 34god i imamo dve devojcice 1.5god i 2.5god.U zadnj8h par meseci se ugojio i sto bi rekli zamastio..Pusac je popije povremeno 1x mesecno najvise 2x alkohol.Slabo se krece jer je stalno u autu.Pre neki dan mu je bilo lose zamracilo mu se pa su ga vodili na hitnu vadio je krv dakle krv mu je jako gusta trigliceridi su mu 7i nesto holesterol presao preko rizicnog taj dan mu je pritisak bio 150-90 radili su mu test opterecenja ima srce ko 20godisnjak,svrbi ga koza dosta je suva kada je uhvati ona se ne vraca odma nego polako,oseca umor i pospanost..dali su mu lekove za snizavanje holest.triglic.i pritiska medjutim njemu je neki dan opet se smracilo oseca se ko osamucen.Pa me zanima sta bi to moglo biti?Kod kog lekara ici,koje nalaze raditi da bi se ustanovilo sta se sa njim desava?Da napomenem da je mnogo nervozan.Unapred hvala
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Gusta krv i osamucenost(pospanost)+visok holeaterol i trigli

Post od aaaca »

Треба да ради гимнастику свако јутро нарочито за горњи део леђа. И треба да престане са веома нездравом исхраном која му изазива повећане масноће. И да пије више воде.
VesnaIvan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Mar 11, 2017 11:12 pm

Re: Gusta krv i osamucenost(pospanost)+visok holeaterol i trigli

Post od VesnaIvan »

Hvala na odg. Bio je juce kod lekara.ispostavilo se da je doslo do greske da mu je krv uredu,pa je poslat k9d ocnog i neuropsih. Oci ok a neuro psih.ga posla da radi MR glave zbog tih nesvestica i pomracenja.ostalo moze da regulise ishranom sto i radi..
Odgovori