Imam jedan problem koji me vec neko vreme proganja,konstantno gubim stvari kljuceve najvise,to me bas nervira.Danas sam na fakultetu ostavio futrolu od naocala na stolu i po zavrsetku vezbi sam spakovao stvari sve sem te futrole a kada sam se vratio kuci primetio sam da nemam kljuca za kojeg sam ubedjen da je na vetrini ostavljen.Kako da srenem paznju na takve stvari,izludjuju me.
gubitak stvari
Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA, moderato, admin
-
Limunada96
- Novi član

- Pridružio se: Pon Mar 27, 2017 6:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
gubitak stvari
Pozdrav.
Imam jedan problem koji me vec neko vreme proganja,konstantno gubim stvari kljuceve najvise,to me bas nervira.Danas sam na fakultetu ostavio futrolu od naocala na stolu i po zavrsetku vezbi sam spakovao stvari sve sem te futrole a kada sam se vratio kuci primetio sam da nemam kljuca za kojeg sam ubedjen da je na vetrini ostavljen.Kako da srenem paznju na takve stvari,izludjuju me.

- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: gubitak stvari
Да ниси заљубљен или луди научник? Године?
За почетак треба ствари да остављаш увек на истом месту а не да их сејеш где стигнеш?
За почетак треба ствари да остављаш увек на истом месту а не да их сејеш где стигнеш?
-
Limunada96
- Novi član

- Pridružio se: Pon Mar 27, 2017 6:21 pm
Dvadeset ali uvek ih izgubim cak i kada ih ostavim na svom mestu.
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Како можеш да их изгубиш ако их остављаш увек на истом месту?