Gubitak libida POMOC!!!

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
rossi46
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Apr 17, 2005 2:50 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Gubitak libida POMOC!!!

Post od rossi46 »

Imam 38god. i od pre par meseci sam potpuno nezainteresovan za sex.Cak sam prestao i da masturbiram, nedavno sam upoznao devojku koja ima veoma jaku potrebu za sexsom i da iskren budem njen nastup na samom startu mi je izgledao malo brutalan, tako da sam se bukvalno uplasio.Uz to moram da naglasim da sam pre 4god doziveo veliku tragediju tj. verenica mi se obesila i ja sam je skidao sa vesala sto me je zestoko psihicki uzdrmalo.Nezadovoljan sam,nesiguran u sebe i depresivan duzi niz godina cak sam se i lecio od depresije (KSALOL 1mg).Ostao sam nedavno i bez posla.Trazeci pomoc na NET-u saznao sam da je depresija,nesigurnost i gubita libida povezan sa nedostatkom testosterona.Posto mislim da nisam jos toliko star da bih se odrekao sex-a.Posavetujte me kome da se obratim za pomoc da ne bih nasumice uzimao testosteron tablete ili slicne supstance.Mnogo mi je vazno.Unapred zahvalan D.N.Sabac
mr ph. Silvio
Saradnik
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 7:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Libido

Post od mr ph. Silvio »

Koliko ja znam, baš nema direktne veze sa smanjenim nivoom testosterona, te ga nikako ne uzimajte kao lek protiv depresije!!!
Bilo bi dobro da nađete psihologa-psihoterapeuta i da krenete sa psihoterapijom. To bi sigurno imalo efekta. Ovo prvo nikako!
Odgovori