Imam vidljivu grudvu u predelu izmedju karlice i prepona, velicine nekih 2,5-3cm.
Bila sam kod lekara opste prakse, ali on smatra da nije nista i da nema potrebe da panicim.
Ja bih ipak da ispitam ovo i zamolila bih za savet kom specijalisti treba da se obratim -
ginekologu, hirurgu ili...?
Hvala unapred na odgovoru!
Grudva u preponama-kome se obratiti?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Grudva u preponama-kome se obratiti?
Ja ne kapiram te lekare opste prake koji "smatraju" da nije nista... Valjda je njihov posao da nas upute na dalje analize ako se vec zalimo na nesto... Meni se sto puta desilo da lekar opste prakse smatra da mi nije nista, a onda se ispostavi da je svasta... Ne znam sta da kazem osim da sam ponekad mnogo besan na njih

Idi opet kod lekara i trazi da ti da uput za dermatologa.
Ili vec za specijalistu za kojeg ona misli da trebas ici.
Ako nece, insistiraj po svaku cenu. Bolje otici i biti miran.
Sigurno nije nista strasno, mozda neka fistula, cir, masno tkivo, bubuljica koja je buknula.. ne znam, nisam doktor ali znam da imas pravo da se lecis, iskoristi ga.
Ili vec za specijalistu za kojeg ona misli da trebas ici.
Ako nece, insistiraj po svaku cenu. Bolje otici i biti miran.
Sigurno nije nista strasno, mozda neka fistula, cir, masno tkivo, bubuljica koja je buknula.. ne znam, nisam doktor ali znam da imas pravo da se lecis, iskoristi ga.
Hvala, svakako idem kod dermatologa zbog neceg drugog, pa cu usput i ovo da pitam.
Najradije bih sve preglede da obavim u privatnim oridnacijama jer se kod drzavnog lekara dugo ceka:-(
Nadam se da nije nista ozbiljno, ali zelim da znam na cemu sam.
Hvala na podrsci!:-)
Najradije bih sve preglede da obavim u privatnim oridnacijama jer se kod drzavnog lekara dugo ceka:-(
Nadam se da nije nista ozbiljno, ali zelim da znam na cemu sam.
Hvala na podrsci!:-)