GMO
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 13, 2016 7:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
GMO
Sta je gmo - giros moze ovde,kad cekas u redu, ja imam moj komsija djole je otvorio giros, i ja samo kazem gmo, i on mi stavi, to se zna, giros moze ovde, znaci komplet giros,prilozi,sve i to da me ceka da ne bih cekao red, moja tetka isto ona dodje i samo kaze gmo i to se zna giros moze ovde,ljudi se bune kao nesto stop gmo,jedi govnaa sta stop gmo,kako ce moja tetka sad da poruci giros? preko reda nema sanse, kao osnivaju neke grupe na fejsu stop gmo, kao preko harpa izazvani zemljotresi i da bi to gmo seme sad arapi kupili zemlju pa da bi prodavali to hibridno,pa svi da se zarazimo, pu majku vam jebem u pickuu stop gmo, i ja kad kazem kad cekam u redu u fast fudu kazem gmo i odmah znaju giros moze ove, i jebes ove pljeskavice gluposti i ovo sranje to za debile jbg, i kako ce sad slep dodje covek,gluv nedaj boze, dodje hendikepiran,retardiran,dodje neki narkoman kaze gmo i ovaj mu spakuje giros moze ovde i da mu, tako da ove grupe stop gmo i te gluposti kao genetski modifikovano, mars u pickuu materinu,sta genetski modifikovano,jedi govna bre kaki genetski modifikovano,stop gmo stop gmo,hocu da ostane gmo, hocu bre moj giros
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jun 13, 2016 7:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: GMO
tako je! jedi boraniju