Pozdrav,
pre 5, 6 meseci imala sam ne jakog intenziteta, ali jako mučne glavobolje, uz to sam stalno imala mučninu i osećala malaksalost.. Obratila sam se svojoj doktorki, koja je ustanovila da nisam anemična, pa me je poslala kod oftamologa, međutim iako imam vrlo malu dioptriju (za koju sam dobila naočare), doktor je rekao da uzrok glavobolje u mom slučaju sigurno nisu oči.. Sve to je trajalo nekih desetak, petnaest dana, kada je bol prestao.. Sve u svemu, doktorka nije smatrala da je to išta ozbiljno, već da je možda u pitanju neki stres..
Pre 2 meseca opet se dogodilo isto, iako sam naočare nosila kad god sam čitala ili koristila kompjuter (u ostalim slučajevima mi čak i smetaju, jer nisam naviknuta), ali je trajalo svega dan, dva..
Danas, po treći put imam ove simptome, tupa, mučna glavobolja (bol je u predelu slepoočnica, čela, pa čak i gornje strane glave)..
Ne znam više šta da radim, jer kad god sam do sada u tim situacijama pila lekove, oni nisu delovali..
Glavobolje
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA
Re: Glavobolje
meni tako od sinusa
Re: Glavobolje
Da li vam suzi oko ili nozdrva dok imate bol u glavi? S obirom da kažete da je bol uvek u predelu oka i da ide ka slepoočnici, izgleda kao simtop Cluster glavobolje - http://auraneuro.com/cesta-glavobolja-k ... lavobolje/ . U svakom slučaju ne uzimajte lekove na svoju ruku, pre no što ne ustanovite pravi uzrok glavobolje... Lekovi u takvim i sličnim situacijama zavaravaju organizam, umanje ili otklone bol, ali ne izleče bolest, tako da je jako važno odrediti pravu terapiju.