Novi sam na forumu, ne znam da li je ovo pravi podforum za ovu temu, ako sam pogrešio oprostite

Kao što naslov kaže, muči me glavobolja, i to traje već nekih mesec i po dana, gotovo svaki dan. Javi se nekoliko puta dnevno, obično u predelu slepoočnica, kao oštar bol, najčešće pulsirajući, i prođe posle par minuta. U principu ne osećam potrebu za uzimanjem lekova jer nije toliko strašno, ali par puta sam uzeo aspirin ili analgin čisto da vidim da li će delovati, ali bol se i dalje javljao.
Ono što mi još i više smeta, jeste što me peče čelo. Osećaj pečenja potraje nekih 10-ak minuta, pa prođe, i javi se par puta u toku dana. Poslednjih par dana imam utisak kao da me samo jedan deo čela peče, ne celo.
Takođe, kao što osećam žiganje u glavi, tako se desi i na nekim drugim delovima tela, recimo na nogama, leđima, ili čak i u peti i prstu (!).
Lekar opšte prakse me je prvo poslala kod oftamologa, tu je sve u redu (doduše očni pritisak desnog oka 19 mmHg, ali oftamolog kaže da je u redu).
Rezultati krvi su odlični.
Potom me je poslala kod neuropsihijatra koji je radio one klasične testove (kao pregled za vožnju), i tu je sve u redu. Rekla mi je da to može da bude posledica stresa i da probam da nađem aktivnost koja me opušta. Istina je da jesam bio pod velikim stresom u prethodnom periodu, i to neposredno pre nego što su počele glavobolje. Ali nekako ne mogu da se smirim i da prihvatim da je to posledica stresa, stalno umišljam najgore bolesti i čitam svašta po internetu, a verovatno se time još više pokopavam.
Lekar opšte prakse je rekla da neće da me šalje više nigde (spomenula je da može da bude od sinusa, ali pošto nemam nikakvo curenje iz nosa nije me slala da pregledam to), i ona mi je rekla da se opustim.
Drugih smetnji nemam, i normalno se bavim fizičkim aktivnostima više puta nedeljno.
Koje je vaše mišljenje? Nekako ne mogu da prihvatim objašnjenje da su svi ovi simptomi posledica stresa, ma koliko se trudio. Razmišljao sam da idem kod privatnika, ali nisam trenutno pri parama. Kao što rekoh, ovako potpuno normalno funkcionišem kao i ranije, ali me sve ovo psihički ubija, uopšte mi ne da mira.
Hvala unapred!

Pozdrav