Glavobola i vratna kicma, moze li neko dati savet

Pravo mesto za sva Vaša pitanja koja ne možete klasifikovati u neki od
podforuma. Pitajte sve što Vas zanima a odgovor će ponuditi stručni
saradnici ili korisnici foruma sa sličnim iskustvima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, ModeratA

Odgovori
draganns
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 02, 2006 8:56 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Glavobola i vratna kicma, moze li neko dati savet

Post od draganns »

U poslednjih par godina imam probleme vezane za vratnu kicmu. Sve oblike kako fizikalne tako i elektro terapije sam probao ali bez vecih reezultata. Radi se o bolovima u potiljacnom delu glave kao i samom vratu koji se inteziviraju pri svakoj promeni vremena. Akupunktura je pomogla u tome da se resim vrtoglavica koje su ranije patile ove tegobe. Kada nema vecih oscilacija vremena nema ni mojih boloma ali pri svakoj oscilaciji i bolovi se povecavaju do neizdrzljivosti pa cak i analgetici ne pomazu. Ima li neko slicnih tegoba ili da li neko mozda zna kako se ovih problema resiti.

Unapred hvala
Dragan, Novi Sad
miminamama
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Okt 22, 2006 7:52 am

Post od miminamama »

Ja sam imala prilicne probleme na slicnu temu (davnasnji udes + profesionalno opterecenje + godine :)), i posle svih terapijskih cuda (ukljucivsi i "kragnu"), moja doktorica me je poslala na - jogu. Ne bi verovali, od onda (nekoliko godina) nemam ama bas nikakvih problema, ali vezbam redovno i osecam svako "ulenjivanje" :).
Mozda da pitate vaseg lekara nesto na tu temu - poboljsanje pravilnog drzanja, jacanje odgovarajucih misica i slicno mozda moze i vama da pomogne.
Zelim vam brzo ozdravljenje.
yokohama77
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Dec 19, 2007 11:44 pm

Post od yokohama77 »

preporucio bih akupunkturu,ali samo kod proverenog strucnjaka... najbolji kod nas za ovu vrstu medicine je ordinacija YinYang od profesora Smaje,bio je dugu,dugo u Kini.... 0643987339 (telefon ordinacije)
irena1965
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Apr 21, 2008 9:00 pm

snazna glavobolja

Post od irena1965 »

evo,da podelim ja i moje iskustvo... imam vec dugo(oko pola godine) snazne glavobolje... nakon neuspesnog lecenja kod moje doktorke, probala sam sa akupunkturom kod serhatlic smaje. terapija je trajala 12 termina,ali nije bilo pomaka na bolje. Trebalo je,po tom serhatlicu da dolazim jos, ali nesto mi nije ulivao poverenje ,pa sam prekinula... cula sam i za nekog akupunkturologa, mislim da se zove hajder,on je i doktor za razliku od ovog coveka kod koga sam bila... da li neko zna nesto o njemu? vredi li probati kod njega,posto mi ovaj serhatlic nije pomogao....?
Korisnikov avatar
mamacita
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 16, 2007 2:02 pm

Re: snazna glavobolja

Post od mamacita »

Za kog Smaju vi pricate,za doktora iz ordinacije :( Ying Yang ili nekog drugog?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od tamaraft »

A niko nije napisao dijagnozu?????
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
Odgovori